În 4 decembrie: Se întrerupe furnizarea apei potabile, timp de 24 de ore, în 17 localități din Alba – Lucrări de relocare a unei conducte, în zona Galda de Jos

În urma lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda (tronson II), SC APA CTTA SA ALBA anunță  că în data de 4.12.2017, începând cu ora 5.00, va întrerupe furnizarea apei potabile în vederea relocării conductei DN1000(FIR II), în zona Galda de Jos.

Vor fi afectați consumatorii din localitățile: Obreja, Bucerdea Granoasă, Mihalț (parțial), Beldiu, Cistei, Sîncel, Iclod, Lunca Târnavei, Șona, Valea Lungă, Tăuni, Glogovăț, Lodroman, Lunca, Mesentea, Benic, Galda de Jos.

ELIT

”Estimăm durata întreruperii la circa 24 de ore, din cauza lucrărilor complexe ce se vor desfășura pentru realizarea acestei relocări. La punerea în funcțiune a aducțiunii și reluarea furnizării apei pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care sfătuim clienții să folosească apa doar în scopuri menajere, până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite conducerea SC APA CTTA SA Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...