Rămâi conectat

Curier Județean

În 3 aprilie 2014 – Târg de cariere în turism la Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Targ de joburiCompania IcepWorld va organiza, în perioada 27 martie – 13 aprilie 2014, în prste 20 de județe, Târgul de cariere în turism pentru ocuparea a peste 2.000 de locuri de muncă în domeniul hotelier, atât în Grecia și Cipru, cât și în Marea Britanie.

La Alba Iulia reprezentanții IcepWorld vor fi prezenți în data de 3 aprilie, la Hotel Cetate.

Potrivit organizatorilor, tinerii selectați la târgul de cariere vor avea posibilitatea să lucreze la standarde internaționale în hoteluri de 4 și 5 stele, în Grecia, Cipru și Marea Britanie. Joburile disponibile sunt entry și middle level, în toate departamentele din cadrul unui hotel: de la Front Office (recepționer de hotel, asistent recepție, bell boy), până la Housekeeping (cameristă, personal curățenie), Food & Beverage (restaurant, servire, bar, bucătărie), Spa, Entertainment, Mentenanță. În privința salariilor, tinerii care vor fi angajați în Grecia sau Cipru vor putea câștiga între 450 și 600 euro net/lună, cazarea și cele trei mese pe zi fiind asigurate gratuit de către angajatori. În Marea Britanie salariile pornesc de la 6,31 lire brut/oră (echivalentul a 7,6 euro/oră), ceea ce înseamnă un câștig lunar între 1000-1500 lire brut/lună.

În ceea ce privește condițiile de eligibilitate, tinerii nu trebuie să aibă experiență în domeniul hotelier, și aceasta pentru că la locul de muncă în Grecia sau Cipru vor parcurge un program complet de training pentru dezvoltarea profesională și personală.

Suntem în căutarea unor tineri dornici să înceapă cariera în domeniul hotelier, dornici să învețe, care au o atitudine pozitivă și cunosc limba engleză cel puțin la nivel conversațional”, a declarat Suzanne Nuridsany, General Manager IcepWorld Group.

La târgurile de joburi organizate de IcepWorld participă an de an hoteluri și resorturi de lux din Grecia și Cipru care oferă în fiecare sezon oportunități de angajare pentru sute de tineri. Reprezentanții acestor hoteluri au explicat de ce preferă să angajeze tineri din România: sunt serioși, învață repede, vorbesc mai multe limbi străine, sunt muncitori.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea