Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

În 2014, CJ Alba va aloca peste 1,3 milioane de lei pentru sportul județean

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sedinta CJ Alba SC Ariesul SATrei cluburi sportive din Alba și Asociația Județeană de Fotbal vor fi susținute cu bani de la bugetul județului și în anul 2014. Suma totală cu care vor fi finanțate este de 1.335.000 de lei și va fi supusă aprobării consilierilor județeni în ședința din 30 ianuarie 2014.

Potrivit rapoartelor de specialitate care însoțesc proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi, printr-un acord de asociere, Asociația Județeană de Fotbal Alba va primi suma de 300.000 de lei ce va fi utilizată pentru organizarea şi desfăşurarea competiţiilor, tur și retur în acest an, atât în campionatul Ligii a IV-a, cât şi în cel judeţean şi în competiţiile pentru copii şi juniori, a activităţilor comisiilor de lucru şi biroului executiv al AJF Alba şi pentru acordarea de premii echipelor clasate pe primele locuri şi jucătorilor remarcaţi (golgeter, trofeul fairplay etc.).

Pentru Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj se va plăti cotizația anuală de 700.000 de lei. Activitatea sportivă a clubului va fi susținută în continuare având în vedere atât proiectul de dezvoltare a voleiului ca sport de interes judeţean, rezultatele obţinute în anul 2013 în lupta pentru promovarea în Divizia A a echipei de volei feminin senioare a clubului, cât şi încercarea de a obţine, în ediţia de campionat 2012-2013 o clasare pe locurile V-VIII în prima ligă de volei feminin din România.

Tot sub formă de cotizație va fi plătită suma de 35.000 de lei Asociației ”Clubul Sportiv de Tenis Alba-Cugir”. Pentru 2014 asociaţia își propune ca obiective organizarea şi sprijinirea activităţii de tenis de câmp pe raza oraşului Cugir şi a judeţului Alba precum şi organizarea procesului de selecţie, formare, pregătire şi perfecţionare continuă a jucătorilor de tenis de câmp în concordanţă cu evoluţiile şi cerinţele impuse de performanţele de pe plan intern şi internaţional.

Pentru susținerea activităţii competiţionale în anul 2014 a Clubului Sportiv „Universitatea” Alba Iulia se propune alocarea unei subvenții de 300.000 lei. Obiectivul clubului pentru acest an este participarea la competiţiile naţionale şi internaţionale pe ramuri sportive, conform calendarului sportiv al federaţiilor de specialitate, dintre care sunt amintite: Campionatul Naţional de baschet Divizia A feminin, ”Campionatul Naţional Universitar”, Cupa Europei Centrale, iar ca obiectiv principal este accederea în primele doua formaţii din Cupa Europei Centrale precum și în primele 2 formaţii din ţară la sfârşitul campionatului (clasare care dă drept de participare într-o Cupă Europeană pentru al doilea sezon consecutiv).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea