Rămâi conectat

Monden-Clubbing

În 20 septembrie: Cătălin Botezatu, din nou la Alba Iulia, cu un show de modă la Hanul dintre Sălcii. Se lansează agenția ”Star Models”, înființată de o tânără albaiuliancă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cătălin Botezatu, din nou la Alba Iulia, cu un show de modă la Hanul dintre Sălcii. Se lansează agenția ”Star Models”, înființată de o tânără albaiuliancă

În 20 septembrie, Alba Iulia devine capitala modei, odată cu lansarea unei noi agenții de modeling. Este vorba despre ”Star Models”, înființată de Sorina David, o tânără  model cu experiență din Alba Iulia. Aceasta a decis că ”Cealaltă Capitală” are nevoie de o agenție de modele serioasă, care abia așteaptă să facă față provocărilor pieței actuale.

Așadar, miercuri, 20 septembrie sunteţi invitaţi să pășiţi în lumea modei la un show absolut inedit alături de Cătălin Botezatu împreună cu agenția Star Models, care va fi organizat la sala de evenimente Hanul dintre Sălcii, începând cu ora 19:00.

„Suntem o nouă agenție de modeling și te invităm să participi la evenimentul Star Fashion Days în cadrul căreia, invitatul nostru special, Cătălin Botezatu își va prezenta noua colecție de costume bărbătești. Designeri cunoscuți și apropiați agenției noastre abia așteaptă să vă cunoască, nume sonore cum ar fi Tina Olari, Mihaela Cîrlugea, Dana Cristea și bineînțeles, make-up artist Alex Rădulescu. Un accesoriu important fetelor, gențile vor fi oferite de Mavaro Bags!”, este mesajul transmis de organizatori.

Accesul la eveniment se face doar pe bază de invitație, iar pentru public au fost pregătite 100 de invitații care pot fi ridicate de la sediul agenției luni, 18 septembrie, în intervalul orar 13-17. Rezervarea invitaților se face online la adresa www.starmodelsagency.ro sau pe e-mail la adresa [email protected].

În ziua evenimentului accesul se mai permite doar achiziționând un bilet în valoare de 20 de lei”, precizează organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

2-3 martie: “Shop My Closet”, organizat de o tânără antreprenoare din Alba. Shopping și socializare, la Framm’s

Ziarul Unirea

Publicat

în

2-3 martie: “Shop My Closet”, organizat de o tânără antreprenoare din Alba. Shopping și socializare, la Framm’s Din pasiune pentru modă, o tânără antreprenoare din Alba Iulia a decis să desfășoare în cadrul salonului ei de înfrumusețare “Shop My Closet” – “Cumpăra din dulapul meu”. Fiecare dintre noi avem haine nepurtate în garderobă, care fie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea