Rămâi conectat

Curier Județean

În 15 septembrie, la Alba Iulia, acțiunea ”Let’s Do It Romania!” își concentrează forțele în zona Lumea Nouă – Talcioc. Se pregătește terenul pentru construirea noilor locuințe sociale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 15 septembrie 2018, voluntarii care doresc să participe la acțiunea de curățenie ”Let’s Do It Romania!” sunt așteptați la întâlnirea de la ora 9.30, în parcarea de la Dedeman. Organizatorii au hotărât ca, în acest an, să concentreze toate forțele în zona Lumea nouă – Talcioc, unde municipalitatea are în plan să construiască locuințe sociale și un complex multifuncțioal.

”Acea zonă va beneficia de o transformare extraordinară. Am văzut că își doresc tot mai mulți, chiar și locuitorii de acolo. Sâmbătă, în 15 septembrie, este Let’s Do It, România!, acea acțiune de curățenie națională. Am hotărât împreună cu ONG –rile și cu voluntarii să facem aceasta acțiune în zona Lumea Nouă. Pe toate străzile acelea, Craivei, Gheorghe Șincai, Talciocul și zona de după Talcioc, care e zona cea mai dezastuoasă, unde știm că se adunau multe rampe neconforme de gunoi, zona până în stația de transformare a orașului. Sunt peste 400 de voluntari care și-au anunțat prezența. Începe la 9.30, din zona Dedeman. Noi aducem mănuși, saci, aducem tot ce trebuie. Durează până la 13.30. Și oameni din comunitatea de acolo vor veni, peste 30-40 ne-au anunțat că vor veni sa participe la curățenia zonei”, a declarat viceprimarul Gabriel Pleșa la Radio Unirea FM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea