Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Împreună pentru tineri – Peste 200 de elevii din mai multe licee din Alba Iulia, la întâlnire cu polițiștii

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii colegiilor „Apulum”, ”Alexandru Domşa” şi ai „Liceului cu Program Sportiv” din Alba Iulia, au primit de la poliţişti, sfaturi utile pentru siguranţa lor.

Potrivit unui comunicat remis presei de IPJ Alba, “în zilele de 24 şi 25 aprilie, a.c., Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au continuat activităţile planificate în cadrul Campaniei „Împreună pentru tineri”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, peste 200 de elevi, din clasele a V-a, a IX-a şi a XII-a, care învaţă la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia şi la Colegiile Alexandru Domşa şi Apulum din Alba Iulia, s-au întâlnit cu polițiștii şi au purtat dialoguri constructive despre prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor precum şi cu privire la răspunderea penală a minorilor.

Elevii de liceu au avut posibilitatea să vizioneze un film cu mărturii ale unor tineri care ispăşesc pedepse privative de libertate, mărturii care i-au ajutat să înţeleagă mai bine consecinţele unui comportament antisocial.

Participanții la aceste întâlniri, s-au antrenat în discuţii şi s-au arătat interesaţi de toate aspectele legate de siguranţa lor dar şi de consecinţele implicării în fapte penale.

Totodată  şi-au exprimat dorinţa de a se reîntâlni cu polițiștii pentru a afla mai multe despre prevederile legale şi munca de poliţie, unii dintre ei exprimându-şi dorinţa de a deveni poliţişti.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea