Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Impozitarea de 1% pe cifra de afaceri la multinaţionale. Nicolae Ciucă: „Toţi cei care fac profit să plătească taxe”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Impozitarea de 1% pe cifra de afaceri la multinaţionale. Nicolae Ciucă: „Toţi cei care fac profit să plătească taxe”

În cursul zilei de marți, 8 august, Nicolae Ciucă, liderul Partidului Național Liberal, a vorbit despre impozitarea de 1% pe cifra de afaceri la multinaţionale.

Acesta a spus că dacă vom avea impozit de 1% pe cifra de afaceri la multinaţionale sau vom avea impozit pe transferurile de profit, că este onest ca toate companiile care fac profit în România, indiferent că sunt străine sau româneşti, să plătească taxe.

„Este tot o decizie care se va lua la Ministerul de Finanţe. Eu cred că este cât se poate de onest ca toţi cei care fac profit în România, că sunt companii multinaţionale sau companii româneşti să plătească taxe”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat marţi la sediul PNL din Capitală dacă vom avea impozit de 1% pe cifra de afaceri la multinaţionale sau vom avea impozit pe transferurile de profit.

Liderul PNL a mai precizat că „Ministerul de Finanţe trebuie sa găsească acele soluţii prin care să nu poata să fie evitate plăţile de taxe şi impozite”.

Sursa: bugetul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea