Rămâi conectat

Politică Administrație

Implicare liberală în problemele stringente ale oraşului. Container de decontaminare pentru Staţia de Salvare din Abrud

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Staţia de Salvare a oraşului Abrud a fost dotată cu un container utilat, primit din partea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul căruia angajaţii vor putea urma procedurile de decontaminare.

Demersurile pentru obţinerea şi transportul acestui bun absolut necesar în contextual actual au fost demarate de către preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel şi de deputatul PNL de Alba Florin Roman, în urma unor vizite efectuate în oraşul Abrud în urmă cu două săptămâni, unde s-au întâlnit cu candidatul PNL la Primăria Oraşului Abrud, Cristian Alexandru Albu.

Predarea containerului de decontaminare a avut loc în prezenţa prefectului Nicolae Albu, în calitatea sa de preşedinte al CJSU, iar procedura efectivă a fost intermediată de Cristian Alexandru Albu. Acesta a declarat că „situaţia în care ne aflăm în prezent impune grijă faţă de cei din jurul nostru şi, în primul rând, faţă de personalul medical şi cel civil care deserveşte ambulanţele, ca primă redută de apărare împotriva infectărilor de orice fel şi a salvării vieţilor omeneşti. Mă bucur că cererea noastră, pe care am făcut-o după întâlnirile cu oamenii din Abrud, a primit o rezolvare atât de rapidă. Este, din punctul meu de vedere, un prim semnal consistent de sprijin venit din partea Partidului Naţional Liberal şi, în acelaşi timp, o dovadă serioasă a implicării viitoarei administraţii liberale în problemele oraşului Abrud”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea