Implicare liberală în problemele stringente ale oraşului. Container de decontaminare pentru Staţia de Salvare din Abrud

Staţia de Salvare a oraşului Abrud a fost dotată cu un container utilat, primit din partea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul căruia angajaţii vor putea urma procedurile de decontaminare.

Demersurile pentru obţinerea şi transportul acestui bun absolut necesar în contextual actual au fost demarate de către preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel şi de deputatul PNL de Alba Florin Roman, în urma unor vizite efectuate în oraşul Abrud în urmă cu două săptămâni, unde s-au întâlnit cu candidatul PNL la Primăria Oraşului Abrud, Cristian Alexandru Albu.

Predarea containerului de decontaminare a avut loc în prezenţa prefectului Nicolae Albu, în calitatea sa de preşedinte al CJSU, iar procedura efectivă a fost intermediată de Cristian Alexandru Albu. Acesta a declarat că „situaţia în care ne aflăm în prezent impune grijă faţă de cei din jurul nostru şi, în primul rând, faţă de personalul medical şi cel civil care deserveşte ambulanţele, ca primă redută de apărare împotriva infectărilor de orice fel şi a salvării vieţilor omeneşti. Mă bucur că cererea noastră, pe care am făcut-o după întâlnirile cu oamenii din Abrud, a primit o rezolvare atât de rapidă. Este, din punctul meu de vedere, un prim semnal consistent de sprijin venit din partea Partidului Naţional Liberal şi, în acelaşi timp, o dovadă serioasă a implicării viitoarei administraţii liberale în problemele oraşului Abrud”.

ELIT

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro