Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Il caută cineva cu adevărat pe Dorel Tamas ?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu sunt de mult trecute vremurile in care cel pe care unii, in necunostinta de cauza, l-au numit “miliardarul” Dorel Tamas se plimba agale prin oraselul nostru de provincie, imbracat la patru ace si lasand discret la vedere acul de cravata din aur, ceasul de aur, pixul de aur, bratara de aur si alte cele. Din aur, normal.

Dupa el suspinau nu numai domnisoare ci si somitati ale orasului, incepand de la primar pana la anonimi functionari de banca. Lantul de iubire s-a rupt insa in momentul in care s-a aflat ca asazisul miliardar ori era sarac lipit pamantului ori a furat o gramada de bani cu care a fugit probabil in Dubai , paradis fiscal iubit si de alesii neamului romanesc.

Cert este ca numitul Tamas Dorel Cristian si-a luat talpasita in timp ce teoretic DNA Alba, DNA Cluj, Curtea de Apel Targu Mures, Curtea de Apel Alba Iulia si alte instante il cauta insistent. Asta ca sa fie dragut si sa stea in boxa acuzatilor alaturi de alte persoane pe care le-a nenorocit, tragandu-le  tzeapa si facandu-le sa adune oalele sparte in locul sau.

Numai ca Tamas Dorel nu este dragut si lipseste. In timp ce oameni inselati si determinati de el sa comita infractiuni (opinia publica nu cunoaste toate dosarele acestui om dar ele sant numeroase) institutiile statului il urmaresc. Cel putin teoretic.

O vorba veche din popor spune “Teoria ca teoria, dar practica te omoara…..” Se pare ca in cazul Dorel Tamas practica a omorat teoria. Pentru ca se pare ca nimeni nu il cauta pe Dorel Tamas.

Daca vom fi curiosi si vom cauta pe site-ul politiei romane http://www.politiaromana.ro/urmariti/urmariti.aspx  numele lui Dorel Tamas nu apare desi are cel putin un mandat de arestare preventiva. Curtea de Apel Targu Mures a cerut ajutorul Interpol pentru localizarea inculpatului Tamas Dorel dar….(cum de ati ghicit?)…pe site-ul INTERPOL http://www.interpol.int/Wanted-Persons  printre persoanele urmarite nu il gasim pe Tamas Cristian Dorel.

Cu bucurie si justificata mandrie locala il vedem insa pe site-ul INTERPOL pe concitadinul nostru Marius Alexa. Daca nu stiti cine este va spunem noi.Este nenea ala care a construit un cartier intreg in Alba Iulia fara autorizatie si mai ales fara ca cineva de la primarie sa il deranjeze desi omul isi facea in ziar o publicitate…cat casa.

Revenind la miliardarul de carton presat Dorel Tamas care nu figureaza in datele publice ca urmarit general sau international ne intrebam: Il cauta cineva cu adevarat pe acest om? Nu de alta, dar il asteapta multi…..                                                                                                                                                                                                                                     Iulian Albu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea