Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

IGPR: 530 de șoferi transformați în pietoni și amenzi de aproape 3,5 milioane de lei după acțiunile polițiștilor, de sâmbătă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 10 februarie a.c., 8.500 de poliţişti au acționat, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 288 de acțiuni și s-a intervenit la 2.649 de evenimente, dintre care 2.160 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 628 de infracţiuni, 137 de persoane fiind prinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 3 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 27 de măsuri restrictive de libertate.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 9.438 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.482.383 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 13.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 124 de infracțiuni la regimul rutier.

Au fost reținute 537 de permise de conducere și au fost retrase 186 de certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Declarația Unică 2024: Care este termenul limită de depunere. Amenzi pentru oamenii care nu vor respecta data

Bogdan Ilea

Publicat

în

Declarația Unică 2024: Care este termenul limită de depunere. Amenzi pentru oamenii care nu vor respecta data Românii care, în cursul anului trecut, au obținut venituri suplimentare din surse precum chirii, investiții, dobânzi sau activități independente, sunt obligați să completeze și să depună Declarația unică până la data de 27 mai, anunță Radio România Actualități. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea