Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Idei de CADOURI pentru Moş Nicolae. Vezi ce daruri poţi alege pentru copilul tău de Sfântul Nicolae 2020

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Decembrie este luna cadourilor, iar copiii, în mod deosebit, sunt cei care aşteaptă cu sufletul la gură suprizele pe care le vor primi. Moş Nicolae va trece în noaptea de marți spre miercuri pe la copiii cuminţi care şi-au pregătit ghetuţele, însă şi ceilalţi membri ai familiei vor fi răsplătiţi de Moş Nicolae.

Sfântul Nicolae, cel mai cunoscut sfânt al Bisericii Ortodoxe, este sărbătorit pe 6 decembrie. În noaptea de 5 spre 6 decembrie, Moş Nicolae, aşa cum mai este cunoscut sfântul în ţara noastră, aduce daruri la copiii care au fost cuminţi şi o nuieluşă pentru cei care au fost neascultători.

Citește și: mesaje de Mos Nicolae

Copiii cu vârsta între 0-4 ani

Ei bine, nu trebuie să îți faci griji! Copilul este prea mic și sigur nu își va aminti ce i-ai cumpărat de primul 6 decembrie petrecut împreună. În schimb, îi poți face o felicitare în fiecare an, hand made, și să o pui deoparte pentru a i le arăta atunci când va fi mai mare. Așa îi vei arăta că în viață nu contează doar bunurile materiale.

Citește și:  Cadouri de Moș Nicolae pentru iubit. Idei de surprize pentru el

Copiii cu vârsta între 4-7 ani

E vârsta la care copilul se joacă și vrea din ce în ce mai multe jucării. Pe lângă dulciuri, cumpără-i o jucărie. Îi poți oferi jucarii din lemn, cărticele, figurine cu Hello Kitty, seturi de figurine Lego sau plastilină.

Copiii cu vârsta între 7-14 ani

În această perioadă, copilul începe să meargă la școală și să învețe din ce în ce mai multe lucruri noi. Ajută-l! De Moș Nicolae îi poți cumpăra o carte sau un manual la materia la care nu se pricepe. El trebuie să știe valorile impuse de această sărbătoare și că Moș Nicolae oferă cadouri doar copiilor ascultători, care învață bine. Bineînțeles, în ghetuțe mai ai loc și pentru dulciuri și fructe, cutiuţe muzicale, seturi de construcții, avion de jucărie, trenuleţe, trotinete sau role.

Citește și: Cadouri de Moș Nicolae pentru iubită

Copiii cu vârsta între 14-20 ani

Deși după această vârstă nu mai există credință în existența lui Moș Nicolae, poți păstra tradiția. De-acum trebuie să fii atentă la ceea ce își dorește el. Subtil, vorbește cu el și vezi ce ar vrea să își cumpere. Poți opta pentru jocuri video, puzzle sau haine.

Tinerii cu vârsta peste 20 de ani

Îl poți ajuta în cariera pe care și-a ales-o. Cumpără-i un laptop – majoritatea locurilor de muncă din ziua de azi se învârt în jurul tehnologiei. Plătește-i niște cursuri pe care vrea să le urmeze sau orice altceva l-ar putea ajuta să își construiască cariera la care visează. E important să știe că îi ești alături și așa veți păstra tradiția acestei sărbători.

Citește și: mesaje de Sfântul Nicolae

Seara în care vine Moș Nicolae este una sfântă și promovează modestia, credința și ascultarea față de părinți. Nu scoate foarte mulți bani din buzunar, mai ales că vine și Crăciunul, iar atunci va trebui să cumperi alte cadouri.

Spor la cumpărături!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea