Idei de cadouri de Dragobete pentru iubit. Ce surpriză îi poți face persoanei iubite

Idei de cadouri de Dragobete pentru iubit. Ce surpriză îi poți face persoanei iubite

Dragobetele a devenit un adevărat obicei pentru români. Până în 24 februarie toţi încercăm să cumpăram cel mai frumos cadou pentru persoana iubită. Dacă sunteţi în pană de idei, iată câteva daruri care vor produce bucurie în sufletul iubitului.

Vacanţă la munte
Cuplurile care preferă să evadeze din zgomotul cotidian, să uite de grijile de zi cu zi sau cele care nu au apucat să se bucure de zăpada de la munte au la dispoziţie oferte pentru toate buzunarele

ELIT

Un parfum elegant
Cu ocazia Dragobetelui, doamnele îşi pot suprinde partenerii cu un parfum elegant.

Un film şi o cină romantică
Alegerile clasice rămân cele mai indicate. În perioada zilei de Dragobete vor rula o serie de filme romantice. După film, dacă rezervările sunt făcute din timp, o cină romantică în doi este perfectă, fie într-un mall, fie într-o locaţie deosebită.

Citește și: mesaje de Dragobete

Braţara USB sau alte gadget-uri
Bărbaţii sunt, de cele mai multe ori, înnebuniţi după tehnologie, iar când aceasta se poate îmbina cu vestimentaţia, rezultatul este mult peste aşteptări.Tot mai mulţi preferă să se accesorizeze în fel şi chip pentru a da o formă stilului de viaţă sau a celui vestimentar. Brăţara USB este un accesorie ideal pentru un bărbat mereu în mişcare: este uşor de purtat, este comodă pentru că e confecţionată din piele şi are prindere din metal, dispune de un spaţiu de stocare de până la 8GB şi este compatibila cu Mac, Windows ME, 2000, XP, Vista şi 7.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...