Rămâi conectat

Politică Administrație

ICCJ a dispus rejudecarea procesului dintre APIA și Curtea de Conturi. Veste bună pentru cei 560 de fermieri din Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Cei 560 de beneficiari de subvenții ilegale de la APIA din Alba nu vor fi obligați să restituie banii și nici nu vor fi anchetați penal pentru fraudarea fondurilor europene. Cel puțin deocamdată, pentru că  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis rejudecarea procesului dintre Centrul Judeţean APIA Alba şi Curtea de Conturi, oferindu-le crescătorilor de ovine și bovine vizați, timp să-și dovedească buna credință la momentul completării declarațiilor pe propria răspundere privind datoriile la bugetul de stat și/sau local, declarații care i-a adus în această situație.

Procesul va fi rejudecat la Tribunalul Alba.

Anunțul a fost făcut de Florin Roman, vicepreședintele Consiliului județean Alba, cel care a făcut primul public situația „explozivă” a celor aproape 600 de fermieri din județul nostru.

“Am o veste foarte buna si pentru fermierii din Alba cărora li se imputa sume necuvenite la subvenții. Adică celor 560 de fermieri, cărora li de impută peste 62 de miliarde de lei vechi. La Înalta Curte de Casatie si Justiție, APIA Alba a avut câștig de cauza:  „admite recursul declarat de APIA Alba…si trimite spre competenta solutionare Tribunalului Alba”. Așadar, procesul se reia de la început” a declarat Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii digitale în comuna Poșaga: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii digitale în comuna Poșaga: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Administrația comunei Poșaga, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevede modernizarea infrastructurii digitale a comunei. Citește și: Microbuze electrice pentru elevii din județul Alba. Licitație lansată în SEAP de Consiliul Județean Potrivit caietului de sarcini […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea