Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Hoții la stupii de albine! Doi localnici din Pianu de Jos s-au trezit peste noapte fără 22 de stupi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atenție crescători de albine unde vă lăsați stupii! Marți, poliţiştii Postului de Poliţie Pianu au  fost sesizați de către doi cetăţeni din comună cu privire la faptul că în perioada 21- 23 iulie 2013, de pe un teren viran situat în apropierea localităţii Pianu de Jos, le-au fost sustraşi un număr total de 22 de stupi de albine.

Proprietarii stupilor sunt din satul Strungari, comuna Pianu de Jos, susțin că stupii erau plini de miere, iar prejudiciul lor se ridică la peste 20.000 de lei. Aceștia au mici speranțe că oamenii legii vor reuși să le recupereze paguba.

Poliţiştii au demarat cercetările în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor celor două furturi precum şi în vederea recuperării prejudiciilor cauzate prin faptele lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea