Hoţii de fier vechi nu au liber în week-end

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

lAgenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Cugir, au identificat, pe strada Rozelor din Cugir doi bărbaţi de 23 şi 25 de ani, ambii din Cugir, care transportau cu un cărucior de mână o piesă metalică cu o greutate de aproximativ 250 kg. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că piesa metalică fusese sustrasă de către cei doi, cu puţin timp în urmă, din incinta unei societăţi comerciale din Cugir. Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
lPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Aiud, i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt de componente metalice din curtea unei societăţi comerciale din Aiud. Din cercetări s-a stabilit că T.I. de 29 de ani şi F.I., de 41 de ani, ambii din Aiud, au sustras elemente metalice, în valoare totală de 300 lei, rezultate în urma dezmembrării unor vagoane, pe care le-au valorificat la un centru de colectare a deşeurilor feroase din Aiud. Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

vigilante 5 septembrie 2011 at 17:50

Extraordinara stire. Cica Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale i-ai prins pe aia ca au furat fier de 3 milioane vechi. Pe cei care fura cu acte in regula, fac evaziune la greu stiind ca nu ii controleaza nimeni ca au spaguit unde trebuie nu ii prinde nimeni. Pe cei care taie padurile tarii tot „legal” la fel nu-i vede politia. Pe tiganii din zona garii municipiului nostru turistic care zi si noapte se invart peacolo oferind calatorilor spre cumparare telefoane mobile si alte bunuri (cu siguranta furate ca nu am vazut ca acei tuciurii sa fie reprezentanti ai unor firme) la fel, cu sectia de politie TF langa ei si isi continua nestingheriti „afacerile”. I-au prins pe amarastenii astia..haha. Deci din cauza astora ne merge noua rau. Astia sunt marii infractori si corupti ai tarii. Urmaream o stire in care politia a facut o descindere la…un studio de videochat. Cu mascati, cu veste antiglont, echipament de asalt de parca se duceau dupa Bin Laden. Incredibil. Si infractorii adevarati ne rad in nas, se impusca pe strazi si fac nunti si botezuri kitchioase blocand orase intregi si sunt amendati cu…200 lei. In ce tara traim.

Comentariile sunt oprite