Rămâi conectat

Ştirea zilei

Hotelul CETATE din Alba Iulia este scos la VÂNZARE: Cu ce sumă poate fi cumpărat

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Hotelul CETATE din Alba Iulia este scos la VÂNZARE: Cu ce sumă poate fi cumpărat

Una dintre cele mai reprezentative clădiri din municipiul Alba Iulia, hotelul „Cetate”, a fost scos la vânzare.

Suma cerută pentru acesta nu este de neglijat. Potrivit agenției care a publicat anunțul în mediul online, viitorul proprietar al acestuia va trebui să plătească 6.500.000 de euro.

Site-ul de imobiliare care a postat anunțul pentru această proprietate a oferit de asemenea și o serie de detalii referitoare la potențiala investiție din aproprierea inimii orașului nostru.

Hotelul Cetate este situat în partea centrală a oraşului Alba Iulia, în imediata vecinătate a Parcului Municipal şi a Cetăţii Alba Carolina – Poarta Nr.4 a cetatii, precum şi a celor mai importante puncte de interes economic si social ale oraşului. Clădirea are o vechime de aproape 50 de ani.

Atractiv şi comod, ideal pentru turiştii aflaţi în tranzit, dar şi pentru cei interesaţi de cultura şi istoria oraşului Alba Iulia este alegerea ideală pentru cei care călătoresc pentru afaceri sau de plăcere şi care caută ospitalitatea autentică într-un cadru clasic, rafinat şi elegant.

Hotelul este amenajat în stil “Împăratul Romanilor”, dispune de recepţie, sală pentru servirea micului dejun, restaurant, lift, parcare proprie păzită. Hotelul dispune de unitati de cazare mobilate cu gust, dotate cu toate facilităţile, respectiv:5 apartamente,100 camere duble,8 camere single.

Restaurantul are o capacitate de 216 locuri, salonul de mic dejun 56 de locuri iar grădina de vara 56 de locuri. Suprafaţa totală de teren este de 3.181,51 mp,suprafaţa construită – amprenta la sol este de 2.442,15 mp. Suprafaţa utilă totală este: 7.125,07 mp, împărţită după modul de utilizare astfel:restaurant – 348 mp,salon mic dejun – 160 mp,recepție – 554,49 mp. Suprafață totală destinată camerelor este de 4650,10 mp aferentă celor 10 etaje ale hotelului iar anele au o suprafață de 1.412,48 mp. O proprietate excelentă, care datorită regimului de înălțime de P+10 etaje oferă turiștilor și o panorama deosebită asupra orașului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională Elevul Gábor Farkas Ferenc s-a calificat la etapa națională, unde a obţinut premiul III și s-a calificat la etapa internațională a olimpiadei. Citește și: FOTO: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea