Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Hoţ de… grădiniţă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un bărbat de 61 de ani, din Târnăveni, Mureş s-a întors după aproape 61 de ani, la… grădiniţă. Nu din nostalgie sau pentru că ar fi ratat (mai mult ca sigur!) cursurile de bază în formarea caracterului uman ci pentru ca să jecmănească un cadru didactic. Marţi, 12 aprilie, în jurul orei 15.10, C.I., de 61 de ani, a pătruns într-o grădiniţă din Sebeş şi a furat de pe un cuier geanta unei educatoare, cu bunuri şi ceva bani (deh! hoţul disperat şi el, dacă a furat de la bugetari!). În urma alertării declanşate de păgubită, suspectul a fost depistat de poliţiştii de la Investigaţii Criminale pe strada Valea Frumoasei, din Sebeş. Cu ocazia controlului corporal şi al bagajelor, asupra acestuia a fost găsită geanta cu bunuri reclamată ca furată. Mureşeanul este cercetat pentru furt calificat şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MIERCURI: Înotătorul Avram Iancu se întâlnește cu albaiulienii la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va lansa la Alba Iulia cel mai recent volum ”Provocarea Rinului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

MIERCURI: Înotătorul Avram Iancu se întâlnește cu albaiulienii la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Va lansa la Alba Iulia cel mai recent volum ”Provocarea Rinului” Miercuri, 22 mai 2024, cu începere de la ora 17:00, toți cei ce iubesc sportul, aventura și călătoriile sunt așteptați la Biblioteca Județeană „„Lucian Blaga” Alba la o întâlnire cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea