Rămâi conectat

Curier Județean

Hoț de cai prins de polițiștii din Fărău: Tânăr de 18 ani din județul Sibiu, cercetat pentru furt, după ce a făcut dispărut un cal și a încercat să-l vândă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Fărău l-au identificat pe un tânăr din județul Sibiu, ca persoană bănuită de furtul unui cal în valoare de 7.000 de lei. Tânărul ar fi încercat să vândă animalul unei persoane din județul Mureș.

La data de 18 noiembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Fărău au fost sesizați de către un cetățean din comună, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, i-a dispărut, din grajd, un cal în valoare de 7.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să-l identifice pe un tânăr de 18 ani, din comuna Bazna, județul Sibiu, ca și persoană bănuită de săvârșirea furtului. În urmă cu câțiva ani, tânărul lucrase în comuna Fărău și cunoștea faptul că păgubitul are cai de valoare.

După ce a furat animalul, tânărul l-a dus în comuna Adămuș, județul Mureș unde a încercat să-l vândă unui bărbat.

Animalul a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de tânărul bănuit de furt a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat pentru furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea