Rămâi conectat

Curier Județean

Hoț de buzunare prins “la lucru” într-un autobuz STP. Polițiștii l-au reținut, păgubita l-a iertat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia, l-au prins în flagrant pe un bărbat din judeţul Vrancea în timp ce-i sustrăgea unei femeie, portmoneul.

Potrivit IPJ Alba, “în dimineaţa zilei de 30 septembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce desfășurau activităţi de prevenire şi combatere a furturilor din buzunare pe mijloacele de transport în comun, l-au surprins în flagrant pe T. Ştefan, de 44 de ani, din comuna Mera, Judeţul Vrancea, în timp ce-i sustrăgea portmoneul unei femeie în vârstă de 66 de ani din comuna Meteş, judeţul Alba, care circula cu un autobuz în municipiul Alba Iulia, pe traseul Gară – Cetate – Centru.

Poliţiştii l-au reţinut imediat pe bărbat şi l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde i-au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat şi unde, în urma verificărilor efectuate, au constatat că bărbatul are antecedente penale, fiind condamnat de mai multe ori pentru fapte similare, comise inclusiv în afara ţării.

Pe numele său poliţiştii au emis o ordonanţă de reținere pentru o perioadă de 24 de ore însă, datorită faptului că ulterior păgubita s-a împăcat cu T. Ştefan, în baza ordonanţei Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia acesta a fost pus în libertate iar cauza a fost clasată.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea