Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Horoscop DRAGOSTE 2020. Ce zodii își găsesc iubirea, încep relații noi sau au haos în viața sentimentală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Horoscop dragoste 2020 pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești. Ce zodii își găsesc iubirea, încep relații noi sau au haos în viața sentimentală

Anul 2020 este unul dintre cei mai aparte din punct de vedere astrologic, pentru că aduce aspecte puternice și tranzite deosebit de intense și este marcat de patru eclipse de Lună (de două ori mai multe decât de obicei), pe lângă cele două eclipse de Soare.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Declarații de iubire

Previziunile generale ale lui 2020 sunt favorabile tuturor zodiilor. Se pare că va fi un an plin de oportunități. Un an promițător în care și fericirea, și prosperitatea, și succesul vor fi prezente.

BERBEC – Anul 2020 aduce multă bucurie şi în viaţa sentimentală a Berbecilor. Astrologii anunţă o perioadă importantă pentru aceşti nativi în ceea ce priveşte dragostea. Dacă în 2019 lucrurile nu au evoluat aşa cum v-aţi aşteptat, fiţi siguri că viitorul apropiat va face ordine în gândurile şi în inima voastră.

TAUR – Cu siguranță, o abordare extrem de rațională nu poate funcționa în lumea iubirii și a romantismului. Totuşi, dacă în prezent aveţi o relaţie stabilă, serioasă, anul următor este perfect pentru a lua o decizie radicală.

Citește și: Mesaje de comemorare • Mesaje de condoleanțe • Anunțuri de deces

GEMENI – Când vine vorba de dragoste, Gemenii au parte de un an surprinzător de bun din punct de vedere amoros. Dacă în 2019 aţi trecut prin mai multe etape, de la singurătate la poveşti de dragoste cu final nu tocmai fericit, dacă nu aţi găsit persoana potrivită, ei bine următoarea perioadă va fi una total opusă.

RAC – Din punct de vedere sentimental, anul 2020 aduce mari bucurii pentru antivii Raci. S-ar putea să vă găsiţi sufletul pereche şi să înţelegeţi odată pentru totdeauna ce este cu adevărat fericirea. În cel mai neaşteptat moment, o persoană specială va intra în viaţa voastră şi va schimba totul. Fiţi deschişi, sinceri cu voi înşivă şi acordaţi o şansă iubirii.

LEU – Noul an aduce veşti bune în dragoste. Va fi o perioadă fructuoasă din punct de vedere amoros, mai ales pentru cei care au deja o relaţie stabilă. Veţi avea ocazia de a petrece mai mult timp împreună, de a vă cunoaşte mai bine şi de a vă apropia mai mult. În plus, aţi putea face pasul cel mare în cazul în care sunteţi pregătiţi să vă petreceţi restul vieţii alături de sufletul vostru pereche.

FECIOARA – Noul an nu aduce schimbări colosale în dragoste, ci mai degrabă posibilitatea de a vă cunoaşte pe voi înşivă mai bine. Petreceţi timp singuri, luaţi cina în oraş, plecaţi în vacanţe fără să aşteptaţi ca altcineva să îşi facă timp pentru voi. Veţi găsi pacea şi liniştea de care aveţi mare nevoie şi veţi descoperi care vă sunt dorinţele şi ce calităţi trebuie să îndeplinească persoana care vă poate fura inima.

Citește și: Mesaje pentru copii. FELICITĂRI pentru copii. URĂRI de ”La mulți ani” pentru copil care pot fi transmise prin SMS

BALANŢA – Nativii Balanţă care nu au o relaţie amoroasă stabilă, mai exact burlacii zodiacului, au oportunitatea de a se distra mai mult şi de a flirta cu fiecare ocazie. Cei care au deja o familie sunt sfătuiţi de astrologi să petreacă mai mult timp acasă, alături de părinţi, soţ/soţie, copii. Mergeţi în vacanţe sau stabiliţi activităţi săptămânale la care să participaţi împreună.

SCORPION – S-ar putea să vă întâlniţi sufletul pereche într-un moment complet neaşteptat. Ieşiţi mai mult din casă, distraţi-vă, petreceţi cu prietenii şi, la un momentdat, veţi da nas în nas cu acea persoană care vă va fura inima.

SĂGETĂTOR – Astrologii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte dragostea şi nu este un lucru rău. Poate însemna faptul că în 2020 Scorpionii nu vor lua decizii cruciale, nu vor trece de la o relaţie la alta şi nici nu îşi vor pierde timpul cu persoane care nu le aduc fericirea. Vă veţi distra însă mult alături de prieteni, veţi vizita locuri inedite şi vă veţi crea amintiri de neuitat.

CAPRICORN – Ieşiţi din bula voastră de comoditate, încercaţi noi hobby-uri cu persoana iubită, ori dacă nu aveţi o relaţie stabilă, petreceţi mai mult timp cu prietenii, ori familia. Nu alergaţi însă după iubire, căci nu va veni atunci când veţi tânji după ea. Veţi observa că în cel mai neaşteptat moment veţi întâlni persoana potrivită.

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Mesaje pentru mama • Felicitări de 8 Martie care pot fi transmis prin SMS de ziua femeii • La mulți ani mama, mesaje, scrisori emoționane de ziua mamei

VĂRSĂTOR – Va fi un an în care trebuie să luptaţi pentru iubirea voastră. Fiţi sinceri, deschişi, profitaţi de fiecare ocazie pentru a vă arăta sentimentele în faţa acelei persoane cu care vă doriţi să vă petreceţi tot restul vieţii. Nu este exclusă o cerere în căsătorie!

PEŞTI – În anul 2020 s-ar putea ca familia voastră să se mărească cu un nou membru, în cazul în care aveţi o relaţie stabilă, serioasă. Nativii singuri, burlacii zodiacului, au şansa de a cunoaşte pe cineva special într-un moment în care nu s-ar fi aşteptat niciodată. Nu spuneţi „nu” niciunei ocazii, ieşiţi mai des, râdeţi mai mult, bucuraţi-vă de fiecare clipă din viaţa voastră.

Sursa: observator.tv


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea