Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Horoscop CARIERĂ și BANI 2021. Cum îți va merge pe plan profesional în noul an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Horoscopul carierei 2021 pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești.

Citește și: Horoscop 2021 pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești

BERBEC – Pentru voi este un moment în care culegeți roadele muncii din ultimii ani. Este aglomerație de planete pe casa a 10-a, a carierei și profesiei, la început de an, ceea ce vă ajută să vă atingeți scopurile. Veți fi proactivi și veți avea rezultate excelente în plan profesional și tot anul veți avea numeroase oportunități – în special în ianuarie, aprilie și septembrie – pentru a vă consolida cariera. Saturn în Capricorn pe tot parcursul anului vă ajută să rămâneți concentrați, responsabili și organizați, ceea ce vă va pune într-o lumina bună în față șefilor. Cei care au propria afacere s-ar putea să aibă o perioadă mai puțin plăcută până în martie, însă apoi lucrurile se vor așeza nesperat de bine până prin noiembrie, când profiturile ar putea înregistra o scădere.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Declarații de iubire

TAUR – Grație lui Saturn în Capricorn, pe casa norocului și a averii, toate eforturile vă vor fi răsplătite în 2021. Vă veți bucura de aprecierea și recunoașterea meritelor în plan profesional, poate chiar și de o promovare sau de un transfer avantajos. Între 23 mai și 11 octombrie Saturn retrograd vă obligă să verificați de două ori fiecare pas pe care îl faceți, pentru că există riscul unor greșeli și neînțelegeri. Afaceriștii născuți sub semnul Taurului vor avea un an cu multe suișuri și coborâșuri; intervalul 17 martie – 22 iunie va fi unul favorabil pentru proiecte noi, iar în restul timpului ar fi mai bine să vă concentrați pe consolidarea afacerii și a profiturilor.

GEMENI – 2021 va fi un an agitat, cu multe răsturnări de situație și surprize în carieră. Perioada ianuarie – martie, cu o aglomerare de planete în casa a 8-a, a transformărilor și schimbărilor, va fi una plină de provocări și obstacole; mulți dintre nativii Gemeni ar putea chiar să își schimbe serviciul în acest interval, în urma unor situații neplăcute. Apoi, până în septembrie se arată multe oportunități de a crește profesional; norocul vă va zâmbi și veți avea parte de apreciere din partea superiorilor, poate chiar de o promovare. Între 14 septembrie și 21 noiembrie evitați deciziile radicale în plan profesional. Gemenii care au propria afacere vor avea un an foarte bun, cu mici obstacole în iunie, septembrie și octombrie.

Citește și: Mesaje de comemorare • Mesaje de condoleanțe • Anunțuri de deces

RAC – Lucrurile arată excelent pentru voi în plan profesional; energia pozitivă pe care v-o dă Marte în Berbec este suficientă pentru tot anul. Reușiți să finalizați proiecte si chiar să începeți unele noi, se arată o promovare pe o funcție de decizie, care vă dă autoritate. 2021 este momentul în care mulți dintre voi, Racilor, ar putea pune bazele propriei afaceri. Tranzitul lui Jupiter între casa a 6-a și casa a 8-a, în perioada 6 aprilie – 14 septembrie vă poate implica în controverse la locul de muncă, în discuții în contradictoriu care vor crea o situatie tensionată. Chiar dacă nimic nu pare să meargă cum trebuie, nu luați decizii pripite, sub imperiul emoțiilor. Din toamnă apele se vor liniști și lucrurile vor intra din nou pe un făgaș pozitiv.

LEU – Saturn, planeta disciplinei, în casa a 6-a și Nodul Nord în casa a 10-a vă vor ajuta să aveți realizări majore în plan profesional. Lucrurile vor arăta grozav pentru voi pe tot parcursul anului; vei fi productiv și eficient, iar diplomația și tactul te vor ajuta să faci față și celor mai complicate situații de la serviciu. Profiți la maximum de abilitățile tale de lider și de administrator, ceea ce te va pune într-o lumină extrem de favorabilă. Jupiter în casa a șasea îi va face pe adversarii tăi să încerce să îți pună bețe în roate, mai ales din ianuarie până în aprilie și pe final de an, în noiembrie – decembrie. În iulie-august ai putea avea probleme de sănătate ce îți pun în pericol munca. Afaceriștii născuți în zodia Leului vor avea rezultate mediocre; nu este deloc momentul potrivit pentru investiții.

Citește și: Mesaje pentru copii. FELICITĂRI pentru copii. URĂRI de ”La mulți ani” pentru copil care pot fi transmise prin SMS

FECIOARĂ – Anul începe într-o notă promițătoare pentru voi, însă Saturn vă joacă feste când vine vorba de concentrare. Este posibil să începeți să vă gândiți tot mai serios la o schimbare în carieră, însă nu vă pripiți cu decizia finală, mai ales în prima partea a anului. Dacă vreți să vă schimbați jobul, cel mai bine ar fi să o faceți în perioada aprilie-septembrie.

BALANȚĂ – Anul începe greu pentru voi la serviciu. Nu aveți spor, nu aveți determinare, refuzați să ieșiți din zona de confort și acest lucru va fi remarcat și de superiori. Prin aprilie deveniți mai proactivi și vi se ivesc o serie de oportunități, iar ideile voastre vor fi apreciate de șefi. Iunie ar putea veni cu o promovare. Nativii cu afaceri proprii vor fi răsfățați de astre; se arată beneficii importante în 2021, cu condiția să rămâneți ponderați cu investițiile.

SCORPION – Saturn, Jupiter și Soarele în Capricorn vă cam pun piedici la început de an. Aveți tendința să amânați îndeplinirea sarcinilor de serviciu și sunteți lipsiți de determinare. Dacă vi se fac reproșuri, puteți deveni chiar agresivi și puteți lua decizii radicale la nervi, pe care le veți regreta apoi. Până pe 15 iulie lucruirle nu arată prea bine pentru voi, așa că evitați acțiuni care v-ar putea pune în pericol jobul. Dacă aveți de gând să faceți o schimbare în carieră, ar fi mai bine să o amânați după 15 iulie, când planetele par să se așeze mai favorabil pentru voi. Din august parcă iese soarele și pe stradă voastră. Va recăpătați încrederea în sine și vă achitați mult mai ușor de sarcinile din fișa postului.

Citește și: Calendar creștin: Cand pică Paștele ortodox și cel catolic în 2021. Sărbători de Paște în urmatorii ani. Când cade în anul: 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026, 2027, 2028, 2029, 2030

SĂGETĂTOR – 2021 va fi un an plin de realizări profesionale. Totuși, în primele patru luni așteptați-vă să fie nevoie să munciți din greu pentru orice task pe care îl aveți de îndeplinit. Dacă va aflați într-o funcție de conducere, comunicarea cu subordonații ar putea fi deficitară, ceea ce va avea un impact negativ asupra activității. Odată cu mutarea lui Jupiter în Pești, în aprilie 2021, deveniți mai proactivi și mai determinați. Mai, iunie, august și septembrie vor fi luni extraordinare pentru cariera voastră; eficiența este la cote maxime, iar acest lucru se traduce și în bonusuri substanțiale.

CAPRICORN – Seriozitatea voastră proverbială la serviciu este la cote maxime; nimeni nu este mai organizat și mai responsabil decât voi, iar recompensele și recunoașterea nu vor întârzia să apară. Nicio sarcina nu este prea grea pentru voi în 2021. Începeți anul bine și îl continuați extraordinar; aveți, totuși, parte de ceva obstacole în perioada iunie – octombrie, când Saturn și Jupiter vor fi retrograde.

Citește și: Mesaje de 8 Martie • Mesaje pentru mama • Felicitări de 8 Martie care pot fi transmis prin SMS de ziua femeii • La mulți ani mama, mesaje, scrisori emoționane de ziua mamei

VĂRSĂTOR – Pentru voi va fi un an cu suișuri și coborâșuri. Începutul de an cu Marte în casă a treia le scoate în cale obstacole pe care reușesc să le depășească. Cei care se află în căutarea unui loc de muncă ar putea găși în sfârșit ceea ce caută până în februarie sau, cel târziu, în aprilie. Din iunie până la jumătatea lui septembrie Jupiter va aduce noroc și șanse de a prosperă. Marte în leu în lunile iunie și iulie va aduce oarece probleme din partea colegilor care nu te au la suflet. Pe sfârșit de ani, în noiembrie-decembrie, ai putea primi promovarea mult dorită.

PEȘTI – Începutul de an va aduce câștiguri substanțiale, dată fiind aglomerația de planete puternice aflate în tranzit pe casă a 11-a, în Capricorn. Orice sarcina pe care o primiți va aduce profit și chiar dacă veți fi mai ocupați decât de obicei, veți reuși să scoateți lucrurile la capăt. Atenție să nu va supraîncărcați, pentru că tendința este să acceptați tot ce „pică”, ceea ce va afecta consistentă muncii. Dacă lucrezi la abilitățile de a comunica, lucrurile vor stă din ce în ce mai bine pentru ține. Cei aflăți în căutarea unor noi oportunități în carieră ar trebui să fie atenți la ce le scot în cale lunile mai și august; iunie și august sunt momentele prielnice pentru cei care doresc să își schimbe locul de muncă.

Sursă: astrologie.acasa.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cui îi spunem „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cui îi spunem „La mulți ani!” Nume derivate care se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință Credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie. Aproape un milion de români își serbează onomastica, dintre care peste 730.000 sunt bărbați, iar peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea