Horațiu Florea: Cetățeanul este ultima preocupare a clasei politice, respectiv a Partidului Național Liberal. În plină criză națională și mondială, singura preocupare PNL rămân tot alegerile

Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat cu câteva minute înaintea începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului.

Cetățeanul este ultima preocupare a clasei politice, respectiv a Partidului Național Liberal. Cîțu își justifică gestul astfel: “Cred cu tărie că pentru a avea succes, în alegerile care vin, Președintele partidului trebuie să fie și Prim-Ministru.” Înțelegem că în plină criză națională și mondială, singura preocupare PNL rămân tot alegerile.

Cred că PNL s-a descalificat să mai facă o propunere, e deja a doua făcută în bătaie de joc în mijlocul unei crize. România este în război acum, nu în război cu o armată inamică, ci cu o criză cu care nu ne-am mai confruntat niciodată și cu care nu știm, de fapt, cum să ne luptăm. Este imperios necesar să dăm urgent dovadă de responsabilitate!

INFORMARE COVID-19

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...