Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeş a mai dat o lovitură: Alina Şorodoc! *Handbalista va juca duminică, la Bistriţa, împotriva fostei echipe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Alina Maerean Sorodoc HC Alba Sebes 1HC Alba Sebeş mizează pe experienţă în cursa promovării spre Liga Naţională, pe ultima sută de metri înaintea startului stagional înregimentând-o pe Alina Măerean Şorodoc, centrul în vârstă de 38 de ani, care va debuta în echipa lui Teanu Popa tocmai la Bistriţa, împotriva fostei echipe.

Duminică, în prima etapă a Diviziei A, duminică, 21 septembrie, de la ora 11.00, noua achiziţie a Sebeşului va evolua tocmai împotriva fostei sale echipe, CSM Bistriţa, la care a evoluat sezonul trecut!

Şorodoc a semnat cu Bistriţa în 2013, revenind acasă după 19 ani petrecuţi în handbalul mare, la Silcotub Zalău, Universitatea Remin Deva, Rulmentul Braşov (unde a fost colegă cu Stăncuţa Guiu şi Anişoara Marcu) sau Tomis Constanţa. În perioada de sub Tâmpa, handbalista a câştigat Cupa Challenge, a jucat o finală de Cupa Cupelor şi o semifinală de Cupa EHF, şi a fost aproape de calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Este o mutare pe care am perfectat-o în această săptămână. Şorodoc a semnat pentru o perioadă un an de zile, cu posibilitatea prelungirii pe încă un sezon, în cazul promovării. Cred că experienţa şi valoarea sa ne vor ajuta mult în atingerea obiectivului”, a spus Virgil Costea, preşedintele HC Alba Sebeş, echipă care le-a mai înregimentat pe Stăncuţa Guiu, Oana Chirilă şi surorile Pătuleanu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea