Hartă interactivă cu toate proiectele majore de infrastructură rutieră și feroviară din România. Traseele autostrăzilor și căilor ferate

  • Hartă interactivă cu toate proiectele majore de infrastructură rutieră și feroviară din România. Traseele autostrăzilor și căilor ferate

Asociația Pro Infrastructura pune la dispoziție o hartă interactivă cu toate proiectele majore de infrastructură rutieră și feroviară din România pe care se pot vedea, în amănunt, traseele autostrăzilor, centurilor rutiere, dar și segmentele de căi ferate aflate în diverse stadii de implementare.

”Știați că Asociația Pro Infrastructură vă pune la dispoziție o hartă interactivă cu toate proiectele majore de infrastructură rutieră și feroviară din România? Harta este actualizată foarte des folosind informațiile primite de la sursele noastre, dar și prin contribuțiile membrilor comunității PeUndeMerg.ro, prezentând detalii importante despre fiecare proiect major.

INFORMARE COVID-19

Pe hartă puteți vedea, în amănunt, traseele autostrăzilor și centurilor rutiere, dar și segmentele de căi ferate aflate acum în diverse stadii de implementare. Puteți înțelege mai bine care proiecte sunt blocate, care nu au autorizație de construire sau acord de mediu emis ori proiect tehnic aprobat.

Puteți chiar voi contribui! Dacă aveți informații noi, dacă găsiți erori sau pur și simplu aveți orice fel de întrebări, dați-ne de știre.

Ne puteți ajuta și cu un like și un share pe Facebook astfel încât această hartă să ajungă la cât mai mulți oameni. Cetățenii merită să fie informați corect și detaliat despre proiectele majore de infrastructură de transport. Vă mulțumim pentru susținere și implicare!”, a scris, luni, Asociația Pro Infrastructura, pe Facebook.

Harta este disponibilă la acest link:
www.proinfrastructura.ro/proiecteinfrastructura.html

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...