Rămâi conectat

Actualitate

Haos la redeschiderea teraselor: Cum se va stabili timpul LIMITAT pe care românii îl pot petrece la terase

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Haos la redeschiderea teraselor: Cum se va stabili timpul LIMITAT pe care românii îl pot petrece la terase

Cerințele pentru redeschiderea teraselor sunt multe, unele din ele nefiind definite, astfel dau mari bătăi proprietarilor de localuri. „Timpul limitat” petrecut la terasa este una din cerințe, iar reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică spun că durata petrecută la terasă ar putea fi stabilită printr-o înțelegere între proprietarii teraselor și clinți.

Proprietarul de terase îi va informa pe clienți că, de luni, vor petrece un „timp limitat” la masă pentru că aşa spune ordinul care stabileşte regulile.

Ordinul nu spune ce înseamnă „timp limitat” petrecut la terasă. Dacă nu scrie, înseamnă că nimeni nu ştie.

Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică, organismul Guvernului care se ocupă de comunicarea în pandemie, nu au răspuns cert în acest caz. Ei au declarat, atunci când oamenii fac rezervare, administratorul terasei îi va întreba cât timp intenţionează să petreacă în local şi îi notează apoi în registru.

„Durata este stabilită printr-o înţelegere client-proprietar”, spune sursa citată.

De asemenea, patronul de terasă este cel care trebuie să se asigure că este respectată legea: deci, el trebuie să verifice dacă o masă este eliberată la timp, ceea ce aduce noi griji în sarcina sa în contextul COVID-19.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea