Haos la redeschiderea teraselor: Cum se va stabili timpul LIMITAT pe care românii îl pot petrece la terase

Haos la redeschiderea teraselor: Cum se va stabili timpul LIMITAT pe care românii îl pot petrece la terase

Cerințele pentru redeschiderea teraselor sunt multe, unele din ele nefiind definite, astfel dau mari bătăi proprietarilor de localuri. „Timpul limitat” petrecut la terasa este una din cerințe, iar reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică spun că durata petrecută la terasă ar putea fi stabilită printr-o înțelegere între proprietarii teraselor și clinți.

Proprietarul de terase îi va informa pe clienți că, de luni, vor petrece un „timp limitat” la masă pentru că aşa spune ordinul care stabileşte regulile.

ELIT

Ordinul nu spune ce înseamnă „timp limitat” petrecut la terasă. Dacă nu scrie, înseamnă că nimeni nu ştie.

Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică, organismul Guvernului care se ocupă de comunicarea în pandemie, nu au răspuns cert în acest caz. Ei au declarat, atunci când oamenii fac rezervare, administratorul terasei îi va întreba cât timp intenţionează să petreacă în local şi îi notează apoi în registru.

Mihail David - 2020

„Durata este stabilită printr-o înţelegere client-proprietar”, spune sursa citată.

De asemenea, patronul de terasă este cel care trebuie să se asigure că este respectată legea: deci, el trebuie să verifice dacă o masă este eliberată la timp, ceea ce aduce noi griji în sarcina sa în contextul COVID-19.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...