Rămâi conectat

Actualitate

Guvernul pregătește o ordonanță de urgență prin care le permite primarilor să taie banii de investiții și să-i folosească pentru plata salariilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Guvernul pregătește o ordonanță de urgență prin care le permite să taie banii de investiții și să-i folosească pentru plata salariilor. Anunțul a venit atât de la premierul Viorica Dăncilă, cât și de la ministrul Dezvoltării regionale, Paul Stănescu, la Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România.

Vicepremierul Paul Stănescu a confirmat, luni, în fața jurnaliștilor, că Guvernul pregătește o ordonanță de urgență care să le permită autorităților locale să folosească banii din excedentul bugetar pentru a acoperi cheltuieile salariale.

Paul Stănescu, care este și ministr al Dezvoltării regionale nu a vrut să recunoască că banii pentru investiții ar urma să fie folosiți pentru plata salariilor.

„Excedentul înseamnă o chestiune foarte sensibilă. Sunt proiecte multianuale, cofinanțări pentru proiecte europene, iar structura excedentului trebuie să fie foarte defalcată. S-a creat o chestiune pe care e greu să o explic aici, vrem să dăm o ordonanță de urgență, astfel încât din excedent să se plătească cheltuieli salariale, hotărâri judecătorești și arierate”, a declarat Paul Stănescu.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Ioana Neag

Publicat

în

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger Primăvara se lasă așteptată, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță ploi, vânt, vreme extrem de rece pentru această perioadă, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea