Guvernul pregătește o ordonanță de urgență prin care le permite primarilor să taie banii de investiții și să-i folosească pentru plata salariilor

Guvernul pregătește o ordonanță de urgență prin care le permite să taie banii de investiții și să-i folosească pentru plata salariilor. Anunțul a venit atât de la premierul Viorica Dăncilă, cât și de la ministrul Dezvoltării regionale, Paul Stănescu, la Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România.

Vicepremierul Paul Stănescu a confirmat, luni, în fața jurnaliștilor, că Guvernul pregătește o ordonanță de urgență care să le permită autorităților locale să folosească banii din excedentul bugetar pentru a acoperi cheltuieile salariale.

ELIT

Paul Stănescu, care este și ministr al Dezvoltării regionale nu a vrut să recunoască că banii pentru investiții ar urma să fie folosiți pentru plata salariilor.

„Excedentul înseamnă o chestiune foarte sensibilă. Sunt proiecte multianuale, cofinanțări pentru proiecte europene, iar structura excedentului trebuie să fie foarte defalcată. S-a creat o chestiune pe care e greu să o explic aici, vrem să dăm o ordonanță de urgență, astfel încât din excedent să se plătească cheltuieli salariale, hotărâri judecătorești și arierate”, a declarat Paul Stănescu.

Mihail David - 2020

Sursa: realitatea.net

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Albaiulean 19 februarie 2018 at 18:57

Este cea mai proasta Ordonanta de Urgenta,caci primarii si sleahta lor isi fac salariile si lasa investitiile altor guverne,pricepi doamna Dancila !!!!!!!HU…!

dolfi 19 februarie 2018 at 20:34

pesedizarea continua!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...