Rămâi conectat

Actualitate

Guvernul acordă ajutoare de urgență de câte 5000 de lei pentru familiile persoanelor decedate în incendiul din club Colectiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sedinta-guvern-pontaGuvernul a decis, marți, acordarea unor ajutoare de urgență pentru familiile persoanelor care și-au pierdut viața în incendiul din clubul Colectiv. Ajutorul este de câte 5.000 lei pentru fiecare familie.

„Identificarea beneficiarilor și plata ajutoarelor de urgență se efectuează de către agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, respectiv a municipiului București, în funcție de domiciliul familiilor. Ajutorul va fi acordat în baza unei cereri adresate agenției pentru plăți și inspecție socială din raza teritorială a domiciliului și a unei copii a actului de identitate”, precizează Guvernul într-un comunicat de presă.

În plus, Executivul va acorda un ajutor în valoare de 10.000 de lei pentru familia femeii decedate în incendiu care își întreținea singură cei cinci copii cu vârste cuprinse între 11 ani și 23 de ani, precum și tatăl paralizat, după ce soțul acesteia a decedat în urmă cu 8 ani.

Titularul acestui ajutor de urgență va fi fiica cea mare, Camelia, singurul copil major al familiei, mai anunță Guvernul.

Numărul victimelor care și-au pierdut viața în incendiul din club Colectiv a ajuns, marți, la 32. (C.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă.

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă Conform sondajului, cu 46,6% din intenția de vot la europarlamentare este alianța 46,6%, pe locul secund este AUR cu 16,7%, iar pe locul trei, Alianța Dreapta Unită cu 13,8%. Comparativ cu luna precedentă, Alianţa PSD-PNL […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea