Rămâi conectat

Politică Administrație

Guvernul a mărit cu peste 8,6 milioane de lei plafonul pentru salariile din primării şi Consiliul Județean Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Județul Alba primește o suplimentare de 8.684.000 de lei pentru bugetele de cheltuieli cu personalul ale primăriilor şi Consiliului Județean, printr-un ordin semnat de miniştrii Liviu Dragnea, Daniel Chiţoiu şi de secretarul de stat Gheorghe Gherghina, publicat luni, 23 septembrie, în Monitorul Oficial.

Astfel, nivelului maxim al cheltuielilor de personal aferente bugetului general centralizat al județului Alba crește de la 346.426.000 de lei la 355.110.000 de lei.

Potrivit Anexei publicate în Monitorul Oficial, pentru celelalte județe din Regiunea Centru au fost alocate următoarele sume: Brașov – 16,5 milioane de lei, Sibiu – 13,7 milioane de lei, Mureș – 13,3 milioane de lei, Harghita 6,3 milioane de lei și Covasna 3,6 milioane de lei.

La nivel național este vorba de o suplimentare cu 300 de milioane de lei a nivelului maxim al cheltuielilor de personal aferente bugetului general centralizat al unitatilor administrativ teritoriale pentru anul 2013.

Este o suplimentare a plafonului pentru autoritățile locale care se face în fiecare an. Autoritățile locale au restricția de a folosi 10% din bugetul care le este alocat iar în septembrie, pe baza calculelor și a cererilor făcute de administrația locală, Guvernul permite folosirea unei părți din această cotă de 10%”, a explicat vicepremierul Liviu Dragnea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea