Rămâi conectat

Actualitate

Greenpeace România recrutează voluntari în Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Greenpeace România recrutează  voluntari în Alba Iulia între 1-19 noiembrie 2013. Persoanele interesate se pot înscrie pentru voluntariat completând un formular pe www.greenpeace.ro. După primirea şi analizarea aplicaţiilor, va urma o întâlnire introductivă, în perioada 22-23 noiembrie. Detaliile vor fi furnizate participanţilor selectaţi, în timp util.

Ce trebuie să ştie persoanele care vor să se înscrie pentru voluntariat: să fie dedicate protecţiei mediului alături de Greenpeace, să fie bine informate cu privire la obiectul de activitate şi campaniile Greenpeace (atât campaniile internaţionale cât şi cele derulate în România), să aibă un puternic spirit de echipă şi să fie comunicative, să nu aibă o atitudine discriminatorie şi să nu fi participat la activităţi violente. Atenţie: persoanele afiliate politic (care deţin funcţii politice sau sunt membre ale oricărui partid) nu pot deveni voluntari Greenpeace.

„Voluntarii Greenpeace aduc o schimbare la nivel mondial. Voluntariatul în cadrul Greenpeace este organizat în grupuri locale care realizează activităţi de susţinere a campaniilor, colaborează în munca de zi cu zi a organizaţiei şi o reprezintă la nivel local. Greenpeace are grupuri locale în Bucureşti, Galaţi şi Alba Iulia.

Activitatea de voluntariat este fundamentală pentru ca Greenpeace să îşi poată atinge obiectivele. Recent, compania Enel a anunţat că renunţă la proiectul construirii unei termocentrale pe bază de cărbune la Galaţi, proiect împotriva căruia Greenpeace a depus eforturi susţinute, reprezentate atât  prin demersuri legale cât şi la nivel de conştientizare şi implicare publică, unde echipa de voluntari din Galaţi a avut un rol foarte important.

Greenpeace este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, prezentă în peste 40 de ţări din Europa, America de Nord şi Sud, Asia şi Pacific. Greenpeace acţionează şi în România, implicându-se în protecţia mediului şi derulând campanii în diferite domenii: schimbări climatice, protejarea pădurilor, agricultura ecologică, promovarea eficienţei energetice, a energiei regenerabile s.a”, se arată în comunicatul de presă Greenpace.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea