Mâine: Concursul „Eminescu și copiii”, ediția a XVII-a la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 din Alba Iulia

Concursul ”EMINESCU ȘI COPIII” organizat la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 Alba Iulia.

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 Alba Iulia, își deschide porțile mâine, 21 ianuarie 2020, pentru cea de-a XVII-a ediție a concursului local ”Eminescu și copiii”, invitând preșcolarii grupelor mari ai grădinițelor din municipiu pentru a se întrece la un concurs de recitat.

”Ne bucurăm că am ajuns la cea de-a XVII-a ediție a concursului local <<Eminescu și copiii>>, un concurs dedicat în cinstea celui mai mare poet român, Mihai Eminescu, după cum și titlul concursuluiîl poartă. Concursul va fi jurizat de către doamna inspector pentru educație timpurie Georgeta Bordeu, doamna scriitoare Elena Cristea și doamna bibliotecară Liudmila Cioflică, punând accentul atât pe dicțieși expresivitate, cât și pe mimică. Astfel, le dorim preșcolarilor înscriși mult succes, iar cei mai buni să câștige!” au declarat organizatoarele evenimentului.

Gazdele concursului, oferă un ambient plăcut pentru un asemenea eveniment liric la nivel preșcolar și doresc să mulțumească și pe această cale preșcolarilor, părinților, cadrelor didactice pentru calitatea recitărilor, partenerului Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba Iulia, și nu în ultimul rând Inspectoratului Școlar Județean Alba.

Mihai Eminescu a fost, este și va fi cât îl dorim noi Luceafărul neamului românesc.

Sursa foto: facebook Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...