Grade multe, şi afară, şi în sângele şoferilor

lMiercuri dimineaţa, poliţişti din Teiuş au oprit pentru control pe strada Octavian Goga din localitate un autoturism condus de G.M., de 48 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat
lLucrători ai Secţiei 1 de Poliţie Rurală Galda de Jos, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe D.N.1, miercuri după-amiază, au oprit pentru control un autoturism condus de R.V., de 43 de ani, din Alba Iulia. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
lÎn noaptea de miercuri spre joi, la ora 1,05, poliţişti din Alba Iulia l-au depistat pe N.G., de 37 de ani, din Alba Iulia care conducea un autoturism pe strada Republicii din Alba Iulia, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.(N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419