Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Goran Bregović ar putea concerta la Alba Fest – Zilele Orașului. În acest caz, evenimentul va fi amânat cu o săptămână – a declarat la Radio Unirea FM, Mihai Coșer

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Fest – Zilele Orașului – unul dintre cele mai așteptate evenimente din Alba Iulia, care este planificat pentru perioada 29-31 mai, ar putea fi amânat pentru perioada 5-7 iunie, iar capul de afiș ar putea fi muzicianul Goran Bregović, a precizat joi, 30 aprilie, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coșer, la Radio Unirea FM.

Goran BregovicPrezența interpretului din Bosnia și Herțegovina nu este ”bătută în cuie”, iar dacă nu va fi confirmată în următoarea perioadă, Alba Fest se va desfășura după programul inițial, 29-31 mai; dacă Goran Bregović ne va încânta cu prezența sa, evenimentul se va desfășura în 5-7 iunie.

”Nu am vorbit până în acest moment despre posibilitatea de a amâna cu o săptămâna Zilele Orașului, vă spun pentru prima dată. Amânarea este pe deplin justificată și are la bază atât temeiul celor 300 de ani de existență a Cetății pe care îi aniversăm în acest an și vrem să o facem printr-un moment special. Acest moment special ar putea impune această manevră de amânare. Nu știu să vă spun 100 la sută, dar există 90% șanse să facem Zilele Orașului și anume: 29, 30, 31 să se mute în 5, 6, 7 iunie – este exact o săptămână – nu cred că influențează starea de spirit a albaiulienilor atât de mult; nici turișitii nu par să fie bulversați de această mică schimbare. Motivul este un mega-concert cu un personaj est-european care a reușit de mulți ani să spargă tiparele. A făcut tot ce a putut face să surprindă occidentul – un compozitor, un interpret – s-ar putea să-l avem pe 6 iunie pe Goran Bregović la Alba Iulia”, a spus Mihai Coșer.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia a precizat că Alba Fest se va ridica la înălțimea așteptărilor chiar dacă artistul Goran Bregović nu va fi prezent, iar locuitorii municipiului și turiștii se vor bucura la fel ca și anii trecuți de muzică bună, spectacole de stradă sau focuri de artificii. El a garantat chiar o prezență internațională.

Goran Bregović a mai fost în zona noastră, Cluj-Napoca și Sibiu, dar diferența este că la Alba Iulia fanii se vor bucura de concertul său ”for free”, a mai punctat Mihai Coșer.

Costurile estimate pentru Zilele Orașului 2015 sunt de până la 500.00 de lei.

Amintim că în 2014, de zilele orașului, la Alba Iulia au avut loc concerte cu muzică ușoară şi populară, parade, competiţii sportive, spectacole de stradă şi bineînţeles focuri de artificii. Au concertat cei mai în vogă artişti din România printre care amintim: Loredana Groza, Smiley, Andra, Ştefan Bănică Junior, Alex Velea, Paula Seling, CRBL, Şuie Paparude, Adda. Spectacolele au fost transmise pe MTV și la emisiunea ”La Măruță” de pe ProTV.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea