Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gimnasta Daria Mihaiu, din Cugir, s-a calificat în finala Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică de la Guimaraes

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Gimnasta Daria Mihaiu, din Cugir, s-a calificat în finala Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică de la Guimaraes

Daria Alexandra Mihaiu, gimnasta de numai 17 ani, din Cugir, s-a calificat în finala Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică de la Guimaraes, cu rezultate remarcabile la Individual Feminin Seniori.

„Prima zi de concurs, primele calificări în finale ale gimnaștilor români la cea de-a 17 a ediție a Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică de la Guimaraes.

Debutantă în întrecerea seniorilor, Daria Mihaiu și-a stăpânit emoțiile la Individual Feminin și cu 19.400 s-a calificat de pe locul al 3-lea în disputa pentru medalii. A fost devansată de Anastasiia Kurashvili (Ucraina) – 19.750 și de Maelys Lenclos ( Franța) 19.700.

La Trio, întrecerea a fost foarte echilibrată, diferența între primele 3 clasate fiind mai mica de 0,2 puncte. Cu 20.188, Miruna Iordache, Daniel Țavoc și Gabriel Bocșer s-au clasat pe locul al 3 lea, după campionii mondiali din 2021, gimnaștii din Bulgaria (Antonio Papazov, Tihomir Barotev, Darina Pashova)- 20.355 și reprezentanții Ungariei (Daniel Bali, Fanni Mazacs, Balazs Farkas)-20.338. Finală la Trio si pentru Claudia Gheorghe, Leonard Mantea, Antonio Surdu, care, cu 19.577, au ocupat locul 7.

Locul al 3-lea și la Aerobic Dance pentru reprezentanții României. Daria Mihaiu, Sarmiza Niculescu, Sandra Dincă, Mirela Frîncu, Mihai Alin Popa, Darius Branda, Leonard Mantea și Antoniu Surdu au primit pentru evoluția lor 17.400 puncte fiind devansați de Korea (17.900) și de Ungaria (17.750).

În clasamentul intermediar pe echipe, România se află pe primul loc cu 9 puncte, urmată de Ungaria (11) și de Italia (12).

Mâine, gimnaștii antrenați de Maria Fumea și de Mădălina Cioveie vor concura în calificări la Individual masculin (Gabriel Bocșer), Cuplu (Sarmiza Niculescu/ Darius Branda și Sandra Dincă/Mihai Alin Popa) și Grup (Gabriel Bocșer, Mihai Alin Popa, Leonard Manta, Antonio Surdu, Daniel Țavoc) și în finale la Individual Feminin și Trio!

Suntem alături de sportivii noștri și le dorim mult succes!”, au transmis reprezentanții Federației Române de Gimnastică, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea