Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Gheorghe Vlad, primar Vințu de Jos: Dan Coriolan Simedru este cel mai bun deputat pentru Vinţu de Jos!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetăţenii din localitatea Vinţu de Jos şi-au arătat încrederea faţă de USL la alegerile locale. Am pornit împreună la drum, având certitudinea că e nevoie de un alt fel de politică, bazată pe programe concrete, soluţii reale şi respect faţă de oameni.
Înaintea alegerilor pentru Camera Deputaţilor, le cer locuitorilor din comuna mea să dea încă un vot

de încredere pentru USL, pentru că dreptatea trebuie făcută până la capăt. Cu o majoritate USL în Parlamentul României, autorităţile locale primesc un sprijin garantat în ducerea la bun sfârşit a proiectelor lor. Cu un Parlament corect, echilibrat şi priceput, cu un Guvern cinstit care a arătat că îşi ţine promisiunile, primăriile pot să lucreze mult mai bine pentru comunitate. Problemele pot fi rezolvate mult mai repede şi mult mai uşor atunci când puterea de la Bucureşti ne susţine.
Cu fonduri atrase la bugetul local şi datorită intervenţiilor parlamentarilor noştri, problemele noastre cele mai spinoase – modernizarea drumului Pâclişa-Vurpăr-Valea Vinţului, introducerea reţelei de apă în Valea Vinţului, a celei de canalizare în Vurpăr şi electrificarea satului Haţegana – vor fi rezolvate. Pentru mine, ca primar al comunei, cel mai bun deputat pentru Vinţu de Jos este Dan-Coriolan Simedru şi, în 9 decembrie 2012, îl voi vota din toată inima.
Dan-Coriolan Simedru este un om bun, corect, echilibrat, are experienţă, program şi viziune politică. În toate funcţiile pe care le-a ocupat, Dan-Coriolan Simedru a arătat că este foarte atent cu oamenii şi problemele lor. A fost deschis la colaborarea cu primarii, care au putut găsi în el un sprijin real şi consistent. Sunt convins că, în calitate de deputat, Dan-Coriolan Simedru poate ajuta şi mai mult comuna noastră, alături de Teodor Atanasiu, candidatul nostru la Senat.
Dragi cetăţeni, în 9 decembrie votaţi candidaţii USL la Senat şi la Camera Deputaţilor. Teodor Atanasiu şi Dan-Coriolan Simedru au experienţa şi forţa necesare pentru a ne reprezenta aşa cum ne dorim în Parlamentul României!

Gheorghe VLAD,
Primarul comunei Vinţu de Jos


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea