Gest SENZAȚIONAL al unei familii din Alba care pune la dispoziția cadrelor medicale un apartament și mașina, ca sprijin în lupta împotriva COVID-19

Gest senzațional făcut de o familie din Alba Iulia, care pune la dispoziția medicilor un apartament și chiar mașina personală, dorind astfel să vină în spijinul celor care se află în linia întâi în lupta cu coronavirusul care afectează tot mai mulți oameni.

INFORMARE COVID-19

Familia Rusu din Alba Iulia s-a alăturat luptei împotriva COVID-19 și vine în ajutorul celor care se află astăzi în linia întâi în lupta împotriva coronavirusului. Cei doi soți au decis să pună la dispoziția medicilor un aparatament cu 2 camere în municipiu și chiar și mașina personală, pentru a-i ajuta să treacă mai ușor prin această perioadă.

Lucian este tatăl a doi baieței, de 4 și 6 ani, iar de 4 luni este în șomaj. Bărbatul a povestit pentru ziarulunirea.ro că familia ajută cu orice acești oameni din linia întâi: ”Acum 6 ani eram pe moarte și doar medicii m-au pus pe picioare. Le datorez viața mea”, motivează acesta decizia luată.

Pentru mai multe informații, albaiulianul poate fi contactat pe facebook Lucian Rusu sau la numărul de telefon 0741.355.695.

Totodată, Lucian și frumoasa lui familie trasmit și un mesaj tuturor oamenilor: ”Uniți trecem peste tot greul.
Dar să nu uităm că fără Dumnezeu nu facem nimic!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...