Rămâi conectat

Actualitate

Gest nobil! Cadouri oferite copiiilor din Casa de Tip Familial „Sfântul Mucenic Ciprian” Ocna Mureş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Casa tip familial Ocna-MuresCopiii ocrotiţi în cadrul Casei de Tip Familial aparţinând Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş au primit zilele trecute cadouri în cadrul unei acţiuni caritabile denumite „De la semeni pentru semeni”.

Cadourile au fost achiziţionate de un grup de angajaţi şi beneficiari ai Centrului de Recuperare Galda de Jos, fiindu-le înmânate copiilor de către preotul Andrei Bitanu, directorul adjunct al centrului – Liviu Giorgiu, psihologul  Anca Junc, asistentul medical Elisabeta Pop şi infirmiera Monica Duca. Micuţii din cadrul casei de tip familial au primit cadouri special pregătite pentru ei constând în hăinuţe şi dulciuri.

„Centrul de Recuperare din Galda se află în subordinea partenerului nostru, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, condusă de către domnul director general Sorin Valerian Chirilă, căruia îi mulţumim pentru întreg sprijinul acordat de-a lungul timpului. Mulţumirile noastre se îndreaptă şi către oamenii de bine care ne-au vizitat în aceste zile şi care, împreună cu colegii şi beneficiarii lor, le-au făcut o bucurie copiilor noştri.”, a spus Ciprian Orga, coordonatorul Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş.

Aşezământul Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş funcţionează în cadrul reţelei sociale a Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia având în prezent trei module: centru educaţional pentru copii, serviciul socio-medical de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice, şi o casă de tip familial în care sunt ocrotiţi aproximativ 20 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani.

Biroul de presă al Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea