Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gest impresionant: Un bărbat din Abrud și-a pus la dispoziție casa părintescă pentru a găzdui o mamă cu doi copii și oferindu-le un cămin călduros

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sergiu Simina, viceprimarul orașului Abrud, a făcut cunoscută povestea lui „Costinel”, așa cum îl numește viceprimarul, un bărbat din Abrud, care și-a pus la dispoziție casa părintească pentru a găzdui o mamă singură cu două fetițe, care locuiau într-o magazie de lemne, pentru a le putea oferi un cămin călduros și un trai decent.

Liliana Mursa este cea care a făcut cunoscută povestea familiei, încercând de mult timp să ajute familia prin mai multe apeluri umanitare lansate pe pagina acesteia de socializare.

„Daniela și Anais, fetițele din povestea mea, dorm din seara aceasta liniștite. Mulțumesc lui Dumnezeu și celor care s-au implicat să schimbe destine!!!!”, a scris aceasta pe pagina de socializare, după ce a reușit să ajute familia, mai ales cele două micuțe.

„Când suflete bune se adună, atunci se intamplă lucruri cu adevărat frumoase.

Doamna Lili Mursa a fost cea care a făcut cunoscută povestea acestei familii și a cerut ajutor. A fost suficient imboldul acesta pentru un suflet ca cel al prietenului meu Costinel să reacționeze și să pună la dispoziție casa lui părintească, iar această familie să aibă un acoperiș deasupra capului.

Noi ne mobilizăm să amenajăm această casă și să o transformăm într-un cămin călduros și primitor, unde acești copii minunați să poată să trăiască așa cum este normal.

De data aceasta, Moș Crăciun a apărut cu mai multe chipuri, dar e clar că există”, a transmis Sergiu Simina, viceprimarul orașului Abrud, prin intermediul paginii de socializare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea