Gest exemplar al unui pensionar din județul Alba. A donat suma de 10.000 lei unui spital

Gest exemplar al unui pensionar din județul Alba. A donat suma de 10.000 lei unui spital

Pensionarul octogenar Mircea Ionescu, din Cugir a donat luni, 6 aprlilie, Spitalului orășenesc suma de 10.000 de lei pentru achiziția de materiale de protecție împotriva pandemiei de COVID-19.

Primarul orașului Cugir, ing. Adrian Teban a ținut să-l felicite și să-i mulțumească donatorulu pentru gestul său, considerând că prin această atitudine a dat un exemplu de solidaritate față eforturile care se fac în aceste clipe grele, scrie cugirinfo.ro

ELIT

,„Zilele trecute am fost contactat de un pensionar din Cugir care și-a manifestat dorința de a dona suma de 10.000 de lei, pentru achiziția de echipamente destinate luptei împotriva noului coronavirus. Singura lui condiție a fost să-l ajutăm cu actele bancare necesare. Astăzi s-a efectuat transferul și doresc să-i mulțumesc public în numele celor care vor beneficia de aceste echipamente. Fiecare om contează, fiecare bănuț donat ajută”, a precizat primarul Adrian Teban.

La rândul ei, conducerea Spitalului din Cugir și-a arătat gratitudinea față de donația amintită făcută de Mircea Ionescu (87 ani), în contul Asociației Spitalului Orășenesc Cugir, sumă ce va fi folosită pentru achiziția de echipamente medicale destinate luptei împotriva COVID-19.

„Statul ne-a ajutat până acum iar de acum încolo este de datoria noastră să ajutăm și noi la rândul nostru. Îmi doresc din suflet să ajutăm cât mai mulți! În aceste momente statul suntem noi, ne-a declarant Mircea Ionescu. (C.P.)

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...