Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gest de excepţie al omului de afaceri Piersante Savini. Proprietarul SAVINI DUE a donat banii necesari operației unui băiețel nenăscut încă, după ce va veni pe lume

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Omul de afaceri Piersante Savini, proprietarul unic al SAVINIDUE Sebeș, a făcut un gest de mare omenie, donând banii necesari pentru operaţia de care va avea nevoie un băiețel nenăscut încă, după ce va veni pe lume.

Familia, apropiații și toți cei care au putut să ajute s-au mobilizat pentru strângerea banilor necesari achitării costului operaţiei unui suflet nenăscut încă, intervenție la care băiețelul va fi supus după naștere. Acestora li s-a alăturat şi firma SAVINIDUE din Sebeș.

Omul de afaceri Piersante Savini a răspuns apelului lansat de ziarulunirea.ro și s-a oferit să achite suma necesară realizării operației de repunere a organelor (intestine, stomac și ficat) în cutia toracică și refacerea diafragmului, mușchiul care îl va ajuta pe copilaș să respire normal, costul intervenției ridicându-se la 25.000 de lei.

Suntem mereu aproape de comunitatea din Alba Iulia și Sebeș și încercăm să ajutăm cât ne stă în putere cu fiecare ocazie pe care o avem.

Pe lângă suportul acordat acestei familii, avem pregătite și alte planuri pentru comunitatea din Alba”, a transmis proprietarul SAVINIDUE.

Dezvoltată în ultimii 10 ani, Savinidue este o companie producătoare de mobilier de baie și capace pentru vasul de toaletă, care în cursul anilor a crescut și s-a dezvoltat, mărindu-și gama de produse, oferind clientilor un sortiment vast și detaliat. Compania Savinidue este o realitate solidă în orașul Sebeș, un exemplu de experiență și profesionalitate în domeniu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea