Gest de excepţie al omului de afaceri Piersante Savini. Proprietarul SAVINI DUE a donat banii necesari operației unui băiețel nenăscut încă, după ce va veni pe lume

Paul Voicu - Primar 2020

Omul de afaceri Piersante Savini, proprietarul unic al SAVINIDUE Sebeș, a făcut un gest de mare omenie, donând banii necesari pentru operaţia de care va avea nevoie un băiețel nenăscut încă, după ce va veni pe lume.

Familia, apropiații și toți cei care au putut să ajute s-au mobilizat pentru strângerea banilor necesari achitării costului operaţiei unui suflet nenăscut încă, intervenție la care băiețelul va fi supus după naștere. Acestora li s-a alăturat şi firma SAVINIDUE din Sebeș.

ELIT

Omul de afaceri Piersante Savini a răspuns apelului lansat de ziarulunirea.ro și s-a oferit să achite suma necesară realizării operației de repunere a organelor (intestine, stomac și ficat) în cutia toracică și refacerea diafragmului, mușchiul care îl va ajuta pe copilaș să respire normal, costul intervenției ridicându-se la 25.000 de lei.

Suntem mereu aproape de comunitatea din Alba Iulia și Sebeș și încercăm să ajutăm cât ne stă în putere cu fiecare ocazie pe care o avem.

Mihail David - 2020

Pe lângă suportul acordat acestei familii, avem pregătite și alte planuri pentru comunitatea din Alba”, a transmis proprietarul SAVINIDUE.

Dezvoltată în ultimii 10 ani, Savinidue este o companie producătoare de mobilier de baie și capace pentru vasul de toaletă, care în cursul anilor a crescut și s-a dezvoltat, mărindu-și gama de produse, oferind clientilor un sortiment vast și detaliat. Compania Savinidue este o realitate solidă în orașul Sebeș, un exemplu de experiență și profesionalitate în domeniu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Nicux 4 august 2018 at 10:18

Un gest bun..in 2019 va fi saltat de carabinieri..sudul Italiei nu ii prieste.)))

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...