Gelozie dusă la extrem – Un bărbat din Ighiu și-a bătut nevasta în timpul serviciului. După ce a învinețit-o, i-a înfipt și un cuțit în picior

Poliţiştii din Ighiu l-au reţinut pe un bărbat din comună care şi-a agresat soţia. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „violenţă în familie”.

femeie batutaPoliţiştii Postului de Poliție Ighiu au fost sesizaţi, luni, 25 mai, de către o femeie în vârstă de 36 de ani din comună, cu privire la faptul că soţul său a agresat-o.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în dimineaţa zilei respective, în timp ce se aflau în incinta societăţii comerciale din Ighiu la care sunt angajaţi, între B.A.F., de 27 de ani şi soţia sa au avut loc discuţii contradictorii, pe fondul geloziei şi a unor neînţelegeri mai vechi.

În timpul conflictului, femeii i-au fost aplicate mai multe lovituri şi a suferit leziuni corporale, inclusiv o plagă înţepată la nivelul piciorului stâng.

Poliţiştii au luat faţă de B.A.F., măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută și pedepsit de art.199 alin. 1 din Codul Penal.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...