Gelozia bat-o vina: Un bărbat din Blaj și-a lovit soția cu pumnii, picioarele și o coadă de topor: A fost arestat preventiv 30 de zile

Un bărbat din este Blaj este cercetat, în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Din cauza geloziei, și-a agresat soția, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 12-14 zile de îngrijiri medicale .

La data de 09 mai 2020, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 42 de ani, din municipiu, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

ELIT

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 09 mai 2020, pe fondul geloziei, și-ar fi agresat soția, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii, picioarele și cu coada unui topor. Potrivit concluziilor medico-legale, femeia are nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de ieri, 10 mai 2020, bărbatul a fost prezentat în fața magistraților, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Blaj a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...