Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Gelozia bat-o vina: Un bărbat din Blaj și-a lovit soția cu pumnii, picioarele și o coadă de topor: A fost arestat preventiv 30 de zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din este Blaj este cercetat, în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Din cauza geloziei, și-a agresat soția, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 12-14 zile de îngrijiri medicale .

La data de 09 mai 2020, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 42 de ani, din municipiu, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 09 mai 2020, pe fondul geloziei, și-ar fi agresat soția, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii, picioarele și cu coada unui topor. Potrivit concluziilor medico-legale, femeia are nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de ieri, 10 mai 2020, bărbatul a fost prezentat în fața magistraților, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Blaj a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea