Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

GCS: Afirmația lui Raed Arafat – ,,Lupta cu Covid-19, din păcate am pierdut-o!” – este scoasă din context

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autoritățile centrale transmit, sâmbătă, că afirmația lui Raed Arafat „Lupta cu Covid-19, din păcate am pierdut-o!” se referă nu la lupta la nivel național, ci la situația din Fetești.

„În cadrul unei intervenții prin Skype a șefului DSU la o televiziune, respectiv Digi 24, discuțiile purtate au vizat mai multe subiecte, printre care amintim, contextul sanitar actual, noi direcții de acțiune etc. În cadrul aceleași discuții, șeful DSU a vorbit și despre presiunea asupra sistemului medical din această perioadă, fapt pentru care a transmis un mesaj de condoleanțe colegilor, familiei cadrului medical trecut în neființă ieri, 16 octombrie 2020, ca urmare a infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Prezentăm astfel o parte din afirmația șefului DSU: “… Din păcate mai avem colegi care se îmbolnăvesc dintre cei care îngrijesc pacienții și vreau să transmit public condoleanțele colegilor de la Fetești și întreg sistemul de urgență și a colegilor medici în general pentru decesul șefei unității de primiri – urgență de la Fetești care din păcate după o lună de luptă cu COVID-19, din păcate am pierdut-o.”

Subliniem faptul că afirmația “Lupta cu Covid-19, din păcate am pierdut-o!” este scoasă din context, reieșind un titlu de impact, preluat de mai multe trusturi de presă, dar care, conform celor precizate este neadevărat”, transmite, sâmbătă, guvernanții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea