Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

GALERIE FOTO: Magazinul BILLA a ajuns şi la Sebeş. Oficialităţi locale şi oameni de afaceri, prezenţi la inaugurare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru clienţi, deschiderea oficială va fi joi, 27 martie, de la ora 7.00!

BILLA47Magazinul BILLA din Sebeş s-a deschis astăzi la ora 17.00, pentru o oră, primii clienţi fiind autorităţile locale şi oamenii de afaceri din zonă care au servit un pahar de şampanie şi au făcut primele cumpărături. Supermarketul s-a deschis cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 lei din valoarea bonului de casă, clienții BILLA vor primi un bon valoric de 10 lei, în perioada 27 martie – 2 aprilie 2014.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Prin deschiderea noului supermarket, BILLA România îşi extinde în mod constant reţeaua ajungând la 80 de magazine și vine în întâmpinarea clienţilor care doresc o gamă variantă de produse la cel mai bun preţ.

Magazinul situat pe strada Decebal, numărul 1, va oferi clienților 6.000 de articole într-un spatiu de vânzare de peste 650 mp.

„Apreciem foarte mult că dumneavoastră luaţi o serie de produse din România ceea ce face să oferiţi un balon de oxigen crescătorilor de animale din ţara noastră. Noi nu putem decât să fim alături de voi şi să vă susţinem. Administraţia locală va fi mereu alături de investitori fie că sunt străini sau autohtoni şi ne bucurăm că suntem primul oraş din Alba în care magazinul a fost deschis. Felicitări şi mult succes”, a spus Alexandru Dăncilă, primarul municipiului Sebeş.

Inaugurarea primului magazin BILLA din Sebeș continuă strategia noastră de expansiune pentru anul 2014 prin care oferim clienților o gamă variantă de produse de cea mai bună calitate. Ne bucurăm că putem rămâne aproape de clienții noștri din toată ţara și vom continua să identificăm oportunităţi de dezvoltare, astfel încât tot mai mulţi români să beneficieze de ofertele și serviciile  BILLA România” a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Magazinul din Sebeș pune la dispoziţia clienților o multitudine de produse, precum: fructe, legume, produse de panificație și patiserie, dar şi un bogat sortiment de carne proaspătă. La magazinul din Sebeș clienții își vor putea face cumpărăturile de luni până sâmbătă, de la 7 la 22, iar duminică de la 8 la 22.

La inaugurare au fost prezenţi reprezentanţi BILLA, consilieri locali, primarul Alexandru Dăncilă, viceprimarul Adrian Bogdan şi oameni de afaceri printre care îi amintim pe Ion Istrate şi Gheorghe Iviniş, patronul imobilului în care se află magazinul BILLA.

[nggallery id=1350]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea