Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: „Gala Performerilor” la Cugir – 230 de olimpici şi 89 de profesori au fost premiaţi de primărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Casa Orăşeneasca de Cultură din Cugir s-a dovedit neîncăpătoare joi seara pentru elevii, cadrele didactice şi mulţi părinţi veniţi să participe la ”Gala Performerilor”, un eveniment organizat de primăria locală în fiecare an.

Într-un cadru festiv, oficialităţile locaLe, primarul Adrian Teban şi viceprimarul Horia Rotche i-au felicitat şi premiat pe elevii şi profesorii şcolilor din oraş pentru rezultatele obţinute la olimpiadele internaţionale, naţionale şi judeţene.  În cadrul galei au fost premiaţi 230 de olimpici şi 89 de profesori care au primit diplome, Catalogul Performerilor şi dulciuri. Dintre aceştia 57 de copii remarcaţi în concursuri internaţionale şi naţionale în anul şcolar 2011-2012 au fost premiaţi şi cu  sume de bani. Manifestarea a fost animată de evoluţia echipei de teatru a Casei de Cultură, condusă de artistă Maria Dodoc, o prezenţă tot mai activă în viaţa culturală a Cugirului.

Nu putem să nu evidenţiem, contribuţia de excepţie în organizarea şi desfăşurarea evenimentului, de către Casa Orăşeneasca de Cultură, a doamnei prof. Rodica Florea, în mod special. (C.P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea