Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Gabriel Rotaru – antrenor la CS Zlatna!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gabriel Rotaru (41 ani) este noul antrenor principal al echipei CS Zlatna, retrogradată în această vară din Liga a 3-a, acesta continându-şi şi cariera de jucător. „Roti” nu a stat decât foarte puţin timp departe de fotbalul judeţean şi îşi prelungeşte aventura în Alba, după experienţele neplăcute de la FC Unirea Alba Iulia (înlocuit pe banca tehnică de Stelian Gherman în 2011 cu o săptămână înaintea startului) şi Europa Alba Iulia (ale cărei buturi le-a apărat în retur, reuşind promovarea în eşalonul terţ). „Este o provocare pentru ambele părţi, Rotaru poate să-şi pună aprenta, prin experienţa acumulată, pe evoluţia echipei. Şi-a manifestat intenţia de a şi juca, dar în acelaşi timp să lucreze cu fotbalişti tineri„, a apreciat Adrian Marius Haţegan, oficialul grupării de pe Ampoi.

Deocamdată mă prezint la Zlatna să identific exact situaţia, să văd ce jucători sunt acolo. Sper să ne apucăm de treabă, dacă există premize să fie lucruri serioase. Duminică începe campionatul, vara a trecut, la Zlatna s-a vrut loc în Liga a 3-a şi acum se doreşte să activeze în Liga a IV-a. Dacă totul este în regulă, încercăm să reglăm problemele, deşi am cam intrat în criză de timp„, a spus Gabriel Rotaru, care în această dimineaţă s-a deplasat la Zlatna.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Se ştie că în viitorul campionat, pe stadionul „Minaur” din Zlatna îşi va susţine jocurile considerate acasă divizionara secundă FC Maramureş Universitar Baia Mare. Venit în 2006 la Alba Iulia, Rotaru va debuta pe banca tehnică a noii sale echipe, duminică, 26 august, în prima etapă a Ligii a IV-a, meci extern cu Viitorul Sântimbru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Când va ajunge Lumina Sfânta la Alba Iulia: O delegație a Arhiepiscopiei o va prelua de la Aeroportul Internațional din Sibiu

Bogdan Ilea

Publicat

în

Când va ajunge Lumina Sfânta la Alba Iulia: O delegație a Arhiepiscopiei o va prelua de la Aeroportul Internațional din Sibiu O delegație a Arhiepiscopiei din Alba Iulia urmează să preia de la Aeroportul Internațional din Sibiu, sâmbătă, 4 mai, Lumina Sfântă care va fi adusă de la Ierusalim. Și în acest an, credincioșii dreptslăvitori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea