Gabriel Pleșa, singurul care a atacat PNL, la conferința de presă a primarilor USR PLUS

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Odată cu încheierea alegerilor și numărarea voturilor, un nou ,,rând” de primari a început să își facă apariția în primăriile mai multor municipii din țară. Este și cazul lui Gabriel Pleșa, ,,proaspătul” primar ales al Municipiului Alba Iulia, care a candidat din partea partidului USR-PLUS.

Gabriel Pleșa, primarul ales al municipiului Alba Iulia din partea USR, a făcut praf spuma liberală și a vorbit despre administrația Hava (PNL) ca despre o rețea de politicieni care și-au urmărit doar interesele proprii

ELIT

Acesta a fost singurul din conferință care a atacat PNL, deși a făcut parte 5 ani din administrația respectivă. Ba chiar mai mult, Pleșa a votat cot la cot cu ceilalți peneliști toate proiectele. Mai că era să facă ”scurt la mână” în CL Alba Iulia. Dacă au fost atât de proaste, așa cum spune acum, oare de ce le-a votat?

,,În 2020, Revoluțiile se fac prin vot. Duminică, Alba Iulia a fost redată cetățenilor după, domnia, ca să zic așa, a unei administrații de 24 de ani care n-a mai vrut să se reformeze. Sincer vă spun, a fost o victorie grea, dar am avut privilegiul să am în spatele meu o echipă nemaipomenită.

Oamenii au suferit și, din păcate, în ultimii ani, administrația locală nu a vrut să înțeleagă că problemele albaiulienilor nu sunt reprezentate doar în investițiile în zona istorică sau în partea pentru turism, ci trebuie să investești în creșterea calității vieții locuitorilor”, a declarat Gabriel Pleșa la conferința primarilor USR-PLUS.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419