Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gabi Pleşa:“ Colegul nostru Călin Potor dă dovadă de verticalitate”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

Ca de obicei reprezentanţii PDL Alba se ascund în spatele vorbelor goale, poate poate vor reuşi din nou să deturneze atenţia opiniei publice de la adevăratele probleme. Realitatea de zi cu zi ne arată o Românie săracă, plină de şomeri şi fără o perspectivă de a-şi reveni din criză. În loc să recunoască faptul că au dus timp de trei ani o politică falimentară PDL îl atacă pe deputatul liberal Călin Potor, care a avut curajul să spună public că suntem guvernaţi de incompetenţă şi nepăsare la adresa cetăţenilor.

Nu dorim să intrăm în polemică în acest moment cu biroul de presă, în spatele căruia se ascunde probabil vreun mare “strateg”. Există însă unele aspecte care trebuiesc lămurite din start.

Colegul nostru Călin Potor a dat dovadă de verticalitate în momentul în care a părăsit puterea pentru a veni în opoziţie şi a dovedit că fuga după ciolan nu îl caracterizează. A plecat dintr-un partid care nu mai reprezenta interesele cetăţenilor. Potor are coloană vertebrală pentru că spune lucrurilor pe nume, lucruri pe care le ştiu toţi, dar tac de frică. Nu acelaşi lucru se poate spune despre cei din spatele biroului de presă care dau dovadă de laşitate inventând acuze din spatele anonimatului. Liberalul Călin Potor va continua să fie sincer şi să spune cetăţenilor din Alba Iulia ce se petrece în acest oraş şi mai ales, ce face administraţia cu banii lor.

Atacurile referitoare la activitatea profesională a doctorului Potor sunt lipsite de sens. Oamenii din Alba Iulia îl cunosc, ei ştiu cel mai bine ce a făcut bine sau rău pentru ei în aceşti ani din diferitele funcţii pe care le-a ocupat. Şi o să procedeze în consecinţă la alegerile din vara acestui an. Alegeri care vă preocupă la culme domnilor din PDL. Mai sunt doar câteva luni şi sondajele nu vă sunt deloc favorabile.

Şi pentru că vă preocupă foarte mult ce a făcut deputatul Potor cu indemnizaţia de parlamentar vă recomandăm să citiţi presa locală. A declarat public faptul că indemnizaţia sa a fost donată unui ONG. El se ţine de cuvânt. De fiecare dată. Spre deosebire de alţii care una zic la Alba Iulia şi alta votează la Bucureşti. Cât despre activitate parlamentară mai uşor cu pianul pe scări. Parlamentarii puterii din Alba s-au remarcat doar prin faptul că au votat după cum li s-a spus.

În loc să răspundă la problemele ridicate de Călin Potor, cele referitoare la drumurile impracticabile din municipiu, la lipsa investiţiilor, la numărul mare de şomeri pe care îl avem, PDL Alba este mai preocupat de propria imagine, care a avut de suferit în urma acestor declaraţii. E drept că nu e comod pentru PDL Alba să vadă că primarul şi viceprimarii din Alba Iulia, însoţiţi de o pleiadă de funcţionari, sunt convocaţi tot mereu la DNA pentru a da cu subsemnatul.

Că tot veni vorba de DNA sesizările nu au fost făcute de deputatul Călin Potor. Staţi liniştiţi, aveţi alţi “prieteni” care vă fac plângeri. Cât despre informaţiile pe care le avem noi privitoare la diferitele dosare aflate în instrumentarea procurorilor din Alba Iulia sunt cele pe care le ştie tot oraşul. Şi procurorii, şi poliţiştii şi toţi cei care ne ascultă. Numai că deputatul Călin Potor are curajul să le spună în public.

În USL Alba nu sunt tabere şi bisericuţe ca în alte partide şi ca dovadă Călin Potor este candidatul unic pentru Alba Iulia şi va fi susţinut în campania electorală de toate cele trei partide care formează Uniunea Social Liberală.

 

Gabriel PLEŞA,    Preşedinte PNL Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea