Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Gabi Balint a făcut INFARCT. Fostul internaţional şi câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, dus de urgență la Spitalul Fundeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gabi Balint a făcut INFARCT. Fostul internaţional şi câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, dus de urgență la Spitalul Fundeni

Fostul internaţional şi câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, Gabi Balint, a suferit un infarct în cursul zilei de sâmbătă şi este supus în aceste momente unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Fundeni din Bucureşti, anunţă sport.ro.

Gavril Pele Balint (56 de ani) a început fotbalul la Gloria Bistriţa, iar în 1979 a făcut pasul la Steaua, formaţie la care a petrecut zece sezoane şi la care a cunoscut gustul performanţei.

Cinci titluri de campion, trei Cupe ale României, Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei sunt trofeele pe care şi le-a trecut Balint în CV alături de bucureşteni.

În 1989, ”militarii” încasau un milion de euro din transferul său la Burgos, formaţie de la care avea să se retragă în 1992.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea