Rămâi conectat

Actualitate

Fuziunea USR-PLUS a fost AMÂNATĂ de Curtea de Apel București. Când se va realiza aceasta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Curtea de Apel din București a amânat fuziunea partidului USR-PLUS pentru data de 27 mai 2021.

“În temeiul art. 394, alin. 5, Cod de procedură penală, repune cauza pe rol, pentru constituirea completului de divergență. Acordă termen la data de 27.05.2021, ora 10, pentru când se citează toate părțile, cu încunoștințare apărători aleși sau din oficiu. Pronunțată în ședință publică, la 16.04.2021”.

Art. 394, alin. 5, CPrP, invocat în hotărârea de azi, prevede:

“În situația în care în cadrul completului de judecată nu se poate întruni majoritatea ori unanimitatea, judecarea cauzei se reia în complet de divergență.”

Vineri, 16 aprilie, la Curtea de Apel București era termenul pentru încheierea fuziunii dintre USR și PLUS, iar după pronunțarea deciziei judecătorești de admitere a fuziunii, care era programată la aceeași dată, ar fi urmat 120 de zile în care noul partid trebuia să organizeze Congresul USR PLUS, pentru alegerea conducerii.

Astfel, liderii USR și PLUS trebuie să își amâne, acum, planurile de organizare a unui congres în luna august, așa cum ar fi vrut.

sursa: sursazilei.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea