Rămâi conectat

Curier Județean

”Frumusețe pentru un înger”, un proiect lansat la Cugir prin intermediul fotografiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Beauty for an angel” (Frumusețe pentru un înger) este un proiect de suflet inițiat de fotograful cugirean Vasile Opriș prin care acesta își dorește să surprindă frumusețea tuturor oamenilor prin fotografie.

colaj Cugir01În acest sens, autorul invita locuitorii Cugirului si nu numai, sa ia parte la o sesiune foto care se va desfasura in perioada 10 – 11 septembrie, a.c, (intre orele 14 – 18), in parcul ,,Stadionul nou” din orasul de la poalele Drăganei.

”Va invit pe toți cei care doriti sa luati parte, in calitate de model, indiferent de varsta sau sex, sa veniti in numar cat mai mare, pentru a realiza ceva unic. Impreuna cu mine, vor mai fi inca 6 fotografi si un make up artist (ANDRA), care va vor realiza cele mai reusite portrete. Fotografiile sunt profesionale si vor ajunge la dumneavoastra in format electronic’”, este mesajul transmis localnicilor de catre organizatorul evenimentului, artistul Vasile Opris.

Demersul sau este sprijinit de Loredana Timis si Andrada Cretoi, dar si de artistii fotografi: Ada Senduc, Vasilica Todor, Florin Calica, Gianny Events, Tonca Photography si Gabriel Pădurean Photography.

”Motivul pentru care doresc sa realizez proiectul ,,Beauty for an angel” este sa ofer bucurie oamenilor prin ceea ce stiu cel mai bine sa fac, FOTOGRAFIA, sa surprind frumusetea oamenilor prin obiectivul aparatului de fotografiat. Este, totodată, un proiect de suflet pentru un inger (mama mea) pe care Dumnezeu a decis sa o ia la EL mult prea repede In 19 septembrie se implineste 1 an de la nefericitul eveniment cand am pierdut-o pe cea care m-a sustinut si m-a indemnat sa imi dezvolt aceasta pasiune”, marturiseste artistul.

După sesiunea foto, cele mai reusite fotografii vor fi expuse pentru publicul larg, in cadrul festivalului ,,TOAMNA CUGIREANA”’ in perioada 17 – 18 septembrie, la Casa de Cultura Cugir. ,,Totul este gratuit pentru ca vreau sa aduc macar pret de 1 secunda bucurie in sufletul fiecarui participant, iar mama mea sa ,,vada” de acolo de sus ca i-am urmat sfatul. In acest fel ne putem bucura cu totii de frumusete in esenta pura”, ne-a transmis cu multa emotie Vasile Opris.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea